Slik Feed Ducks på City Park

 

1.

Ta en pose med premade salat til å ta til parken og spred salat for ender. Vannplanter er en naturlig matkilde for ender, noe som gjør mørke grønne grønnsaker til en sunn snack for ender.

Ta en pose med frosne erter til å kaste i vannet.

/p>

3.

Feed-pelleterte and-mat. Fødevarebutikker og noen nettbutikker selger pelleterte and-matvarer (for eksempel Mazuri-merkevaren). Dette er en ernæringsmessig komplett mat laget bare for ender.

4. Samle snegler, snegler og ormer fra bakgården din (men bare hvis du ikke bruker herbicider eller plantevernmidler). Plasser sneglene, sneglene og ormene i en plastbeholder for å ta med til parken. Pass så ut godbitene, som alle er en naturlig mat for ender.

5.

Ikke mat ender hvis det er parkskilt som forbyder åndefôring av noe slag. Mange byer forbyder ån for å beskytte andene og folkeparkens besøkende. Fôring av ender, selv sunn mat, kan skape overbefolkning av ender som fører til skittent damvann og sykdomsutbrudd.

Tips og advarsler < / h4>

  • Stopp fôring av ender når de slutter å spise. Ikke legg mat på bakken i vannet for å rote og avle bakterier og sopp som vil forårsake sykdom i ender.
  • Å ta barn til den lokale byparken for å mate det frie utvalget enderbrød er en tradisjon for mange familier. Du har matet enderbrød som et barn, og foreldrene dine gjorde sannsynligvis også. Men visste du at denne tradisjonen med å fôre ender og andebryst bringer faktisk ender til skade? Brød er ikke en naturlig matkilde for noen and. I byparker hvor ender kan få mye av maten som utdelinger, er engene sterkt underernærte. De lider av beindeformiteter og over all dårlig helse. Se deg rundt på andedammen neste gang, hvor mange ender ser du som er limping, har nakkekjoler eller andre åpenbare helseproblemer? Hovedårsaken er brødens diett. Du sannsynligvis liker å tilbringe tid med ender og se barna dine samhandle med dem fordi du bryr deg om dyr og dyreliv. Så neste gang du besøker andene, bringe noen bedre matvalg som vil forbedre deres generelle helse.