Slik legger du på komprimeringslamper

 

1.

Løsne isolasjonen av ledningen til en lengde der ledningen passer helt inn i kompressionsslangen, men uten ledig ledning som viser utsiden av slangen. Skyv luften inn i forbindelsen for å sjekke stripelengden. Isolasjonen skal være rett og 90 grader til ledningen.

2.

Legg kompresjonsrøret i krympeverktøyet i en dyse som passer for størrelsen på kompressionsrøret du bruker . Noen lugs og dyser har fargekoder som stemmer overens med riktig dørstørrelse til riktig slangestørrelse.

3.

Sett ledningen inn i kompressionsrøret. Sørg for at den går helt inn i slangen.

4.

Klem håndtakene til krympeverktøyet helt sammen. Ikke stopp halvveis. Noen krympeverktøy er ratcheted, og du må fullføre krympen helt før verktøyet slipper ut. Klemme håndtakene helt sammen, fullfører krympingen.

Tips og advarsler

  • For en bedre tilkobling, slip varmekrympeslangen på ledningen før du gjør crimp. Deretter skyv den over krympen og varm den med en hårføner for å krympe den på slangen.
  • For større ledning og kabel er hydrauliske krympeverktøy tilgjengelig.
  • Bruk komprimering snør av en størrelse som passer for måleren av ledningen. En slør for stor eller for liten vil ikke gjøre en god tilkobling.
  • Bruk en dørstørrelse som passer for kompresjonsrøret. En dør for stor eller for liten vil ikke gjøre en god tilkobling.
  • Bruk et krympeverktøy som passer for ledningen og dør.
  • En komprimeringsskrue, ofte referert til som en krympeslange, festes til enden av en ledning eller kabel slik at du kan koble den til en klemme med en skrue eller bolt. Du trenger ikke å varme opp løst strykejern eller lommelykt for å få tilkoblingen. Hvis det gjøres riktig, må forbindelsen vare i levetiden. Men det er bare en måte å feste en komprimeringsrør på --- med et krympeverktøy til riktig Komprimer kappen til ledningen. Enhver annen metode vil ikke gi en pålitelig tilkobling.