Unike Clay Pottery Ideas

 

Bruk av blad

Du kan bruke faktiske blad for å skape unike aksenter på leire keramikkbrikkene dine. Prøv å finne noen levende blader med interessante teksturer i dem. Du kan da belegge disse bladene med et tynt lag sølv leirepasta. La dette tørke og belegge hvert blad igjen flere ganger med pastaen. Disse kan deretter avfyres med noen av dine lavtemperatur leire potter.

Du kan gå med bladet til gryten eller parabolen ved hjelp av glid som er en blanding av leirepasta og vann. Du kan også bare trykke på et levende blad inn i leirepotten din for å etterlate en interessant tekstur. Dette er ikke like vakkert, men det er mye enklere.

Unike Pinch Potter

Pinch Potter er veldig enkle å lage, og på grunn av dette kan du ta sjanser med dem. Du kan lage en klypepotte ved å bare klemme og danner en ball av leire i en liten koppform. Du kan skape unik tekstur for dette ved å rulle på utsiden av klypepotten i forskjellige gjenstander. For eksempel kan du fylle en skuff med en samling små og glatte elvestener. rulle potten rundt steinene for å skape en unik tekstur. Du kan også rulle kjevepannen rundt i gresset ditt på gården for å skape en interessant effekt. Det er best å rulle potten mens den fortsatt er veldig smidig i hendene. Sørg for å fjerne eventuell rusk som stikker til klypepotten før du skyter.

Ansikt på en krus

For en virkelig original ler keramikkidee, kan du skape et ansikt på et krus du har opprettet. Dette vil fungere best med et krus som er laget ved hjelp av spole-metoden. Denne metoden bruker langrullede sylindre av leire som a re vridd på toppen av hverandre for å danne keramikk. Utsiden og innsiden blir deretter glattet.

Du kan legge til ansiktet ved å bruke to små klumper av leire. Score baksiden av leire ved å gni med en gaffel og fest klumperne til kruset med litt glid. Den øvre klumpen vil være pannen, nesen og det øvre munnområdet. Den nedre klumpen blir formet i underkjeven. Du kan lage nesen ved å klemme opp leiren. Ved å trykke fingrene inn i leiren rett over nesen, kan du få øyesikringer. Eyeballs kan gjøres med små lekeklær trykket inn i stikkontaktene. Pass på å skåre baksiden av øyekulen og legg til litt glid før du sikrer den. Å lage keramikk er unikt nesten som standard. Hvert kunstneres hender er forskjellige, og denne subtile forskjellen gir dem mulighet til å forme leiren på nye og spennende måter. Lertepotten gaver er spesielle til å begynne med, men de er enda mer spesielle når de er håndlagde. Du kan lage en rekke unike keramikkprosjekter ved hjelp av noen enkle teknikker.