Hva er en Paradisfugl?

 

Størrelse

Størrelsen på de forskjellige fuglene i paradiset varierer fra den 3,5 fot lange, svarte syltetøy til den seks tommers lange kongens paradisfugl. Den tyngste er den krøllete kroken, som veier inn på like under et pund.

Funksjoner

Artenes menn har vanligvis briljant fjerdedel, mens hunnene vil være en drabskygge av brun. Mennene utvikler forseggjede plumer, quills, skjørt av fjær og haler som gir kvinnens oppmerksomhet under parring av dommedag.

Effekter

Artenes attraktive fjær dømt nesten, da den ble jaktet og fjærene ofte eksportert. Paradisets fugler grenser til utryddelse til lovene som ble formulert på 1920-tallet, stoppet for å eksportere fjærene.

Overvejelser

Etter parring vil mennene i de fleste fugleparadis gå på jakt etter en annen partner. I mellomtiden vil kvinnen bygge reiret og heve kyllingene selv.

Kosthold

Kostholdene til disse fuglene er noe av et mysterium, men forskerne føler seg mest spise frukt. Andre fugleparadis vil fange og konsumere insekter, frosker, frø og til og med små fugler. På San Diego Zoo nettside står det at 42 kjente arter av fuglens paradis eksisterer. Fuglene, kjent for sitt vakre utseende og blendende oppførsel, lever i New Guinea, Nordøst-Australia og på øyer i den delen av Oseania.
PDF:c114