Hvordan lage en Clay Pot Sculpture Pedestal

 

1.

Finn de ting du LL NEED. Første scrounge hjemme. Kanskje du har to leirepotter som du ikke bruker for øyeblikket. De må være av samme type og størrelse. Fjern alle spor av smuss og rusk innvendig og utvendig og vask grundig. La dem tørke helt. Hvis du ikke har Liquid Nails igjen fra et tidligere prosjekt, kjøp et rør fra en hjemmebutikk som Lowe s. At ' s alt du trenger. Finn et flatt bord å jobbe med. Hvis du ikke har en arbeidsbenk, se forfatterens artikkel om hvordan du lager en resirkulert dør arbeidsbenk / tabell og lage en!

2.

BRUK POT MED DEN MEST NIVÅ BASE, EN SOM IKKE VÆKER VED SITTING PÅ FLOTT OVERFLATE. Pass på at den er grundig tørr, legg den på din flate, arbeidsbenk eller bord. Hold en fille i nærheten for opprydding av overflødig lim, Liquid Nails.

3. Legg en perle av likformige nagler rundt klutpotens diamant valgt å sitte på den flate flaten. Ikke perle for mye, bare bruk perle til senter eller topp kant av potten. La settes i noen minutter, etter produsentens anbefalinger, men ikke la det sette opp hardt.

4.

NØYE GYLDIG OPP DEN ANDRE RENE POTEN, VENT UPSIDEN NED OG PLASS TOPPEN AV DENNE POTEN PÅ GLUE BEAD TOP RIM AV DEN FØRSTE POSTEN. Skift som nødvendig for å få en jevn passform rundt omkretsen og la Liquid Nail bead på den første gryten plassere seg til den andre gryten. La den tørke helt, vanligvis 24 timer eller per produsentens anbefalinger. Når den er fullstendig satt, flytt den nye lerpostskulptursokkelen du har fullført til ønsket sted, legg skulpturen på toppen (faktisk bunnen av den andre potten!) Og lene deg tilbake og nyt! Du er ferdig!

Tips og advarsler

  • Ta vare på å rengjøre de to potene. De må være rene og tørre for å limes sammen .. < / li>
  • Bruk to identiske potter slik at bunnene passer sammen!
  • Vær forsiktig og ikke tett leirepotene .... du vet at de bryter lett!
  • Rengjør væske negler for mye lim per produsentens anbefalinger.
  • Har du besøkt et museum og sett en av disse pene skulpturpostestalene? Liker å ha en til ditt eget hjem? Vil du ikke betale $300-1000 + kostnaden for å ha en skreddersydd? Denne artikkelen vil vise deg hva du skal gjøre, slik at du kan ha din egen leirepoteskulpturpiedestal for å passe akkurat der du vil ha det i ditt eget hjem. Du vil lær hvor og hvordan du velger de tingene du trenger og hvordan du legger dem sammen for et raskt, enkelt prosjekt. Forfatteren er sparsom, er i ferd med å gjøre dette prosjektet, siden det bare trenger noen få ting og litt minimal arbeidskraft .... en ekte vinneren!