Slik lager du din egen bok og publiserer den

 

1.

Velg et emne for boken. Du kan ha kommet tilbake fra en uforglemmelig ferie hvor du tok bilder du vil skatt eller du kan ha bilder av barnets Little League sesong for å bevare. Når du jobber gjennom bildene, hjelper det å spørre vennene dine eller en mentor underveis for å hjelpe deg med å redigere boken, enten det er et familiefotoalbum eller livets historie.

Bruk tekstbehandlingsprogrammer som har stavemåte og grammatikkbrikker, men de er ikke alltid følsomme til kontekstuell bruk av ord og grammatikkregler. Hvis stavemåten din og grammatikken er mindre enn stjernene, spør du noen som kan hjelpe deg med å forbedre det skriftlige innholdet.

2.

Finn nettsteder som har programvaremaler for medlemmer å bruke til å lage utklippsbøker eller bildebøker ved hjelp av grafiske filer og lage tekst for å fortelle boken. Gjennomgå nettstedene og velg en basert på dine krav, enten de er priser, preferanser, bekvemmelighet eller kvalitet.

Noen av malene som disse nettstedene tilbyr, har ofte temaer t o en hendelse, som et bryllup, baby shower, bursdagsfest eller helligdager. De har også generiske maler som fungerer for enhver anledning. De elektroniske forlagene som spesialiserer seg på bøker med mer tekst enn bilder, bruker også maler til å lage profesjonelle bøker.

3.

Opprett en mappe for prosjektet. Det hjelper å bruke beskrivende filnavn for bildene og teksten som følger med grafikken. Hvis du for eksempel inkluderer et bilde av et eple i blomst, kan du skrive tekstfilen 'apple\_in\_bloom' for å spare mye tid når du legger til tekstblokkene.

4.

Få noen til å sjekke boken din før du fullfører den. De kan kanskje gi deg forslag for å gjøre boka enda bedre.

5.

Bestill så mange kopier som du tror du trenger. Nettsteder gir ofte prisbrudd for å kjøpe flere kopier, siden deres produksjonskostnader går ned.

Å lage eller skrive en bok er en prestasjon som hobbyister og ordet crafters noen ganger drømmer om å gjøre, og ved hjelp av elektroniske verktøy for å gjøre det, er det enklere enn noensinne. Nettbaserte ressurser har gjort bøker for selvpublisering mye lettere, og mange bruker disse verktøyene til å skrive bøker, sette sammen familiehistorier, minnesbøker, utklippsbøker eller kokebøker. Alle som er interessert i å lage en bok, kan bruke elektroniske verktøy for å oppsøke de tradisjonelle publiseringsmetoder for å få ord eller bilder på utskrift.