Hva er Lodding Leads?

 

Motstander

Den mest enkle komponenten er motstanden, som har to loddeledninger. Motstandere kommer i forskjellige verdier og størrelser med fargekodede striper for å identifisere dem.

Kondensatorer

Kondensatorer har også to loddeledninger for å koble dem til kretskortet. Kondensatorer har koder og tall for å identifisere dem.

Transistorer

Transistorer utfører flere funksjoner enn motstander eller kondensatorer. De har tre loddingledninger for å koble dem til kretskortet.

Chips og SMD

Integrerte kretsbrikker, noen ganger kalt overflatemonterte enheter (SMDs), har flere loddeledninger for å koble dem til kretskortene. kan inneholde hundrevis av små elektroniske kretser.

Generelt Term

Loddematerialer stikker ut fra omtrent hvilken som helst elektronisk komponent som kobles til et kretskort. Du kan bøye ledningene litt for å holde komponenten på plass mens du lader. Elektroniske komponenter må kobles til andre komponenter på et kretskort. En hvilken som helst elektronisk komponent har ledninger som kommer ut av det kalt ledninger, som er plassert gjennom kretskortet og deretter loddet.
PDF:c115

aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.

aarrss.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.