Mud Keramisk Verktøy

  Mud keramikk verktøy hjelper deg å perfeksjonere keramikk. Ved hjelp av de riktige verktøyene kan du skjære og skape med større presisjon. Prøv å leke med en rekke verktøy for å finne ut din favoritt metode for å jobbe med keramikk. Du kan finne slamverktøy online eller på kunstleverandører.

Fleksible ribber

En fleksibel ribbe fungerer som en forlengelse av potterens hånd og er tilgjengelig i forskjellige former og harnessnivåer. Myke ribber fungerer best for komprimering og håndbygging. Soft flex ribber gjør utjevning, kaster og brenner lettere. Medium ribber fungerer best for å brenne og komprimere bunner. September 2010, fleksible ribber i butikk for $7.

Wire Cutter

Wire cutting verktøy hjelper pottere til å lage rette, rene kanter. Du kan bruke wire cutters til å kutte tutene av stygge klumper av leire. Wire cutter verktøy er tilgjengelig med enten rett eller krøllete ledninger. Disse verktøyene er ofte laget av rustfritt stål for holdbarhet. Wire cutters detaljhandel for rundt $35.

Skraper

Skraper er små til mellomstore metallformer som brukes til å kutte og telle leire. komme i rektangulære eller ovale former og ha en jevn eller servert kant. Scrapers retail for ca $7.

Svamp

Keramikksvamper brukes til å holde vann eller blandinger av vann og leire. Svamper er spesielt nyttige når du kaster keramikk siden leire krever smøring. Noen pottere bruker sjø svamper mens andre foretrekker syntetiske svamper. Sponges retail for mellom $1 og $5.

Needle

Pottery Needles hjelp pottere legge til design til leire eller bli med to stykker leire sammen. Nåler tjener det verdifulle formål å hjelpe pottere måle tykkelsen av leire. Nåleverktøy består av et langt håndtak og en fremspringende nål. Håndtak er laget av metall eller plast og detaljhandel for mellom $5 og $10.