Epoxy Gulv Tips

 

Rengjøring

Sopp betongen grundig med en mykbrystet kost. Pass på at ingen partikler blir igjen. Rengjør gulvet med en løsning av TSP og vann. Skru betongen med en middelsburst børste, sørg for at all overflatesvikt er fjernet. Bruk en kittkniv for å fjerne tannkjøtt eller fastkjørt materiale.

Overflateprep

Drypp noen dråper vann på overflaten av betongen. Hvis vannet perler opp på betongen, kan tetningsmidler være tilstede på betongoverflaten. Prøv aldri å male over forseglet betong - du vil kaste bort tiden din. Fjern forsegleren ved å påføre en strippingskemikalie, agitere kjemikaliet med en børste og fjerne resten med en mopp eller svamp. Rengjør betongen igjen med TSP-løsningen. Du vil kanskje også sandse betongen. Sliping av betongen vil fjerne selfangeren, og det vil også rive overflaten, og dermed gi epoksidmaling en bedre overflate å binde til. Rengjør betongen igjen og fortsett. Hvis du foretrekker å ikke sand overflaten, må du bare fjerne pakningen ved å strippe, og deretter etse overflaten med en etseløsning. QuickCrete gjør et betonggulv eter som kan kjøpes sammen med et helt epoxygulvsett.

Etterbehandling

Etter at du har blandet epoksidmaling grundig, kutte du i veggene og hjørner med en fin børstet børste . Hell epoksylakken fra boksen og på betongen, og arbeid utover fra de vanskelig tilgjengelige områdene. Bruk en vals og et langt håndtak for å spre malingen ut på gulvet. Ikke legg for mye maling på gulvet samtidig, og sørg for at du får en jevn påføring av malingen. Hvis du vil legge til et annet lag, følg deretter tørketidsinstruksjonene på esken og deretter på nytt. Sprinkle fargeflakene på gulvet mens du jobber deg ut av garasjen. Påfør en sealer / topplakk på toppen av ferdig maling. Bruk en halvglanset, satin eller blank overflate for å sette et skinnende lag som beskytter den malte betongen . Epoxy gulv anses å være en av de sterkeste gulvbeleggmalingene som er tilgjengelige. Av denne grunn brukes den på garasjegulv, høye trafikkområder - hjemme eller i butikk - og i kjelleregulv. Epoxy gulv - vanligvis malt på - kan brukes i ulike mønstre, for eksempel sjakkbrett, striper, flak eller til og med solide farger. Epoxy gulv kan brukes av den gjennomsnittlige gjør-det-selv villaeieren på så lite som en dag, avhengig av størrelsen på prosjektet.