Flamske Maleri Teknikker

 

Tegning på lerret

Et primet hvitt lerret eller bord er ideelt å begynne. Et presist bilde skal legges på lerretet, enten med blyant eller transponert med trekull fra sporpapir.

Når tegningen er på plass, brukes blekk, akvarell eller tynn maling til å spore linjene med en myk børste.

Under maling

Lag en imprimatura, eller under maling, ved hjelp av en verdi skala fra en farge fra hvit til svart. Gråskala og rå sienna er to populære farger som skal brukes til å vise midttoner, skygger og høydepunkter. Dette tilsvarer et kart over hvor fargene vil gå. Det hjelper til å forene og harmonisere toner i maleriet og er malt i gjennomsiktige oljer.

Glass og børster

Mørkehårede runde børster med punkter og myke flatbørster er best å bruke for nøyaktighet. Hog hårbørster er gode for å skrubbe inn i malingen og skape tynne lag.

Oljemaling er tynnet til en vannaktig konsistens, enten med linolje eller valnøttolje eller en kombinasjon av begge.
< Br /> Skygger legges inn med gjennomsiktig maling først, etterfulgt av midttonefargene som enten er ugjennomsiktig eller gjennomsiktig. Midtonfargerne er fjæret på kantene, møtes og blandes inn i skyggene. Til slutt blir høydepunkter i ugjennomsiktig maling lagt til. Flere lag med maling kan brukes til å oppnå den riktige effekten, slik at hvert lag tørker helt før du går videre til neste. Fant i Flandern i 1400-årene, den flamske teknikken avanserte oljemaleri fra egg tempera, et vanskelig medium for å søke riktig på lerret, til en mye mer brukervennlig versjon oljemaleri, som fortsatt praktiseres i kunststudier over hele verden i dag. Mange mesterkunstnere, som Albrecht D u0026 # xFC; rer og Titian, fortsatte å utvikle denne teknikken for glass og lagring av oljemaling over et undermål, samtidig som mange av de mest historiske maleriene fra det 15. århundre ble opprettet.