Gjør det selv Wind Power System for Homes

 

1.

Klipp PVC-røret i lengderetningen i fire like seksjoner. Tre av disse delene vil danne bladene til vindmøllen din. Marker den ene enden av lengden på en rørseksjon ved midtpunktet over bredden av seksjonen. Klipp fra hjørnet av den andre enden til midtpunktet av den merkede enden. Du vil ende opp med en bred ende, som vil bli boltet til navet og en smal ende som vil være spissen av bladet. Bruk en fil for å glatte bladene. Bore to hull i den brede enden av hvert blad hvor du knytter knivene til navet.

2.

Klipp metallplaten i en like-sidig trekant. Bor et hull i midten av bredden på motorens drivaksel for å feste den til motoren og deretter bor tre sett med hull i punktene i trekanten for å knytte knivene til. Fest knivene til navet med tunge gaugebolter og stram forsiktig slik at de er tettsittende, men ikke spenne PVC-bladene.

3.

Fest motoren til den ene enden av et stykke kuttet fire meter lang. Bruk bandestropper for å sikre motoren på plass. Fest et sekund, mindre brett for å fungere som en guidefin på midtlinjen til den andre enden av brettet og vinkelrett på brettet. Kjør skruene gjennom undersiden av basisplaten og inn i finplaten for å sikre den på plass. Bor et hull gjennom grunnbrettet like bak motoren for å montere det (kalt forsamlingen) på tårnet.

4.

Bolt vindmøllenavet til motorens drivaksel . Drivakslen blir gjenget for en tomme eller to og deretter utvidet til å danne et stopppunkt. Plasser hullet du boret i midten av metallplaten på drivakslen til den hviler mot stopppunktet og fest den på plass med en vaskemaskin og en mutter som passer til bredden og gjengingen av drivakselen. Motoren din skal ha en mutter som allerede er festet når du kjøper den. Navet sitter vinkelrett på drivakslen en gang festet på plass.

5.

Kontroller at bladene er jevnt balansert ved å merke hvert blad med et tall og spinne bladene. Tillat bladene å ligge og legge merke til bladnummeret som kommer til hvile i bunnen. Gjør dette flere ganger. Hvis det samme nummeret fortsetter å komme opp, gjør du justeringer i vekten av bladet ved å fjerne overflødig materiale med en fil.

6.

Bygg et tiårstårn. Fest en monteringsbolt til toppen av tårnet og skru vindmøllenheten på plass. Kjør ledningene dine fra motoren nedover vindmølle-tårnet. Vær sikker på at vindmøllen kan svinge lett på tårnet, så det kan se ut i vinden. Bruk en stålpinne med to tommer diameter med fyrledninger. Grav et tofot dypt hull og legg grunnen av tårnpolen i hullet og fyll hullet med sement. Juster spenningen på fyrtrådene slik at polen står rett og la sementen tørke.

7.

Fest ledningene til en likestrøm til vekselstrømsomformeren. Fest strømforsyningen til AC-bryteren. Du kan kreves ved lov å ha en autorisert elektriker gjør dette arbeidet for deg. Ta kontakt med dine lokale myndigheter for å sikre at du overholder lokale bestemmelser og tillatelser.

Vindkraft kan redusere tilliten til strømnettet, senke strømregningen og hjelpe deg til å bli mer selvforsynt. Kommersielle vindmøller er dyre, men du kan bygge en vindmølle til hjemmebruk med elementer du finner i de fleste maskinvareforretninger. Det vil ta litt arbeid, men kan gjøres på en helg. Hvis du befinner deg i et område med betydelige vindressurser, kan du sikkert dra nytte av en hjemmelaget vindmølle.