Slik beregner du transformatorbelastning

 

1.

Inventar alt utstyret som transformatoren krever. Lag en liste over komponenter, lys, apparater eller maskiner som transformatoren skal fungere. Legg til mengden strøm, watt eller volt / ampere som hver trekker. Det skal være en merkelapp eller et merke på alt utstyr som forteller hvor mye strøm eller strøm den har.

2.

Konverter strømmen til ekvivalente verdier. Ordne verdiene i to kolonner på listen. Merk den første 'nåværende' og den andre 'watt' eller 'volt / ampere.' Bruk formel kraften tilsvarer volt-ampere, eller (P = IE) t, gjør konverteringer.

3.

Legg til total strøm i forsterkere for første kolonne og watt eller volt / ampere i den andre kolonnen. Sumene er lik transformatorbelastningen uttrykt i de tre uttrykkene.

Tips og advarsler

  • Prefikset 'milli' betyr tusen og kilo betyr tusenvis. For eksempel er 50 milliamps tilsvarer .05 ampere, 10 KW betyr 10 000 watt og 5 KVA betyr 5000 volt / ampere.
  • Volt / ampere og watt betyr egentlig det samme fordi wattet er lik volt-ampere.
  • Ikke legg til watt til kilowatt uten å konvertere til ekvivalente verdier. For eksempel er 10 KW pluss 100 watt tilsvarer 10,1 KW eller 10,100 watt.
  • Ikke legg til forsterkere til watt. Gjør omregningene først, og bare legg til forsterkere til forsterkere og watt til watt.
  • En transformator endrer vekselstrøm (AC) spenning fra ett nivå til et annet for kraftselskaper, apparater og ladere. Men størrelsen på en transformator har lite å gjøre med spenningen, og alt har å gjøre med mengden strøm det gir. Elektrikere og teknikere refererer til utstyret som en transformator krever som sin last, det være seg maskiner, apparater eller elektroniske komponenter. Lasten kan måles i forsterkere, watt eller volt / ampere. For å beregne belastning må du forstå visse elektriske vilkår og formler.