Diamond Stripe Paint Teknikker

 

Forberedelse og målingsteknikk

Før måling er startet, må overflaten være forberedt på strippeprosessen. Ved først å belegge overflaten med maling eller flekk av valg, er overflaten klar til måling. Hvis en stencil skal brukes til diamantene, er det nødvendig med måling for å sikre at vinkelen er riktig. Mål hele området og skape et stort X fra hjørne til hjørne for å finne sentrum. Når du arbeider fra sentrum utover i en vinkel, merker du ønsket diamantstørrelse.

Din Stencil

Hvis en stencil ikke er nødvendig, gjør du en ved hjelp av et ark med acetatpapir. Stencil papir finner du i håndverks- eller kunstbutikker, eller kontorforsyningsbutikker som bærer acetat som brukes til presentasjoner. Et gjennomsiktig papir med 28- eller 38-pounds vekt er et solid papir for stencil- å lage.

Tape bruk

Hvis du bruker en stencil, må du tegne stencilen på plass slik at den ikke vil glide rundt mens fargen legges til. Hvis en stencil ikke brukes, må du tape av kalklinjene som indikerer diamantformene for å holde linjene rene og skarpe når du maler dem. En lakkert malerens tape virker godt for taping av. Den løfter seg lett og kan brukes om og om igjen. Ved bruk av tape og / eller stenciler kan diamant striper legges til vegger, møbler, stoff, gulv eller gulv kluter. Det er enkle og enkle teknikker for å hjelpe til med å oppnå ønsket utseende. Du kan sikre at designen er jevnt fordelt ved å måle og kartlegge området der diamanter skal påføres.