Tips om maling av metalldører

 

Fjern døren og maskinvaren

Forsøk å male en dør som fortsatt henger fra rammen, er en oppskrift på katastrofe. Du vil ha vanskelig tid å nå områder rundt maskinvaren uten å gjøre rot, og du 'Det er mer sannsynlig at maling kommer opp på gulvet eller veggene.

For å fjerne døren, plasser en spiker under hengseltappen og bruk en hammer for å føre neglen opp i hengslet. Dette vil skyv pinnen ut av veien, slik at du kan løsne den løs fra toppen ved hjelp av en skrutrekker eller tanger. Når du har fjernet døren fra hengslene, bruk en skrutrekker eller bor for å fjerne hengslene fra døren.

Deretter fjerner du så mye av maskinvaren som mulig, blant annet lukkere og sparkplater. For å fjerne dørknappen, se etter en liten skrue på låsen på innsiden av døren. Når denne skruen er fjernet, skal du 'Jeg kan trekke knappene vekk fra døren til de adskiller seg.

Forbedre døren

Sett døren på toppen av et par sawhorses ved å bruke slipptøy til p roter gulvet ditt. Bruk en putty kniv til å skrape bort eventuelle områder av maling som ser ut til å være løs eller flak. Fyll dekt eller hull med Bondo eller lignende fyllstoff, og la fyldstoffet tørke før du fortsetter. Når disse områdene er tørre, bruk et middels sandpapir for å fjerne rustflekker eller grove områder. For å la malingen klebbe seg til overflaten, sand sand hele døren med et fint sandpapir. Fjern alt slipende støv før du fortsetter.

Hvis døren din har maskinvare eller glassvinduer fortsatt på plass, kan du kante kantene med blått malere tape for å beskytte dem mot maling.

Maling av døren en oljebasert primer, med bare en enkelt frakk. Når primeren er tørr, må du sandse hele overflaten igjen med en fin sandpapir. Fjern alt slipende støv med en fuktig klut eller klut, deretter maler du døren med en maling som er 100\% akryl. Du kan rulle lakken over større områder og bruke en konisk børste for å få tilgang til mindre utskåringer og detaljer. døren trenger et annet lag, sand døren enda en gang før du legger til det endelige lag maling.

Tillat en side av døren å tørke over natten før du dør over døren og gjenta prosessen på den andre siden. Metalldører gir ekstra sikkerhet ved inngangene til ditt hjem eller bedrift. Disse dørene kommer ofte primed eller med en finish allerede på dem. Men de pleier å kreve litt vedlikehold på grunn av solens eksponering og generell slitasje. Mens du maler en metalldør er det ganske enkelt, får du de beste resultatene ved å følge disse tipsene.