Hvordan fiske for Northern Pike i Montana

 

1.

Sett et stort stykke av ditt valgte agn på lokket. Nordlig gjedde vil ikke gå etter små agnstykker, men vil bli gal over store deler av walleye eller hvitfisk.

Kast din lokke der du vil at den skal slippe ved å trykke og hold frontknappen på hjulet, og slipp deretter av når lokket har gått avstanden du vil ha.

3.

Trekk bakover i en voldsom, jerkende bevegelse når lokket er fortsatt et par meter over vannet, noe som gjør lokket hit vannet med en slapping lyd. Denne slående lyden vil tiltrekke seg nordlig gjedde i nærheten.

4.

Trekk lokket ditt sakte når du føler en trekk på den. Hekke en nordlig gjedde tar tålmodighet, fordi de ofte biter og deretter slipper maten flere ganger. Dette betyr at det kan ta flere biter før gjeddehakene selv.

Tips og advarsler

  • For fiske i Montana trenger du fiskekort, For mer informasjon, besøk fwp.mt.gov/fishing/license.
  • Northern Pike er et av de vanligste målene for fiskere i Montana. Disse fiskene er svært store, utfordrende å fange, gi gode troféer og gi mer kjøtt enn gjennomsnittlig fisk. I tillegg kan de fiskes fra land; De pleier å være nær steinete områder eller innløp som fører til bukter fordi deres viktigste matkilder bor nær kysten. Dette betyr at du ikke trenger en fiskebåt for å fange gjedde. I stedet kan du fiske for nordlig gjedde fra munnen av en elv, bredden av en bukt eller et smalt område mellom små øyer.