Hvordan lager jeg en hjemmelaget polygraptest?

 

Bygg din egen polygrafi

1.

Koble N3906 transistoren til N3904 transistoren. Bruk ledning og loddejern. Først lør de kablede tilkoblingene og lim deretter stykket til kretskortet. Følg denne fremgangsmåten for alle de følgende stykkene og tilkoblingene. Forsikre deg om at alle loddeskjøtene er sikre før du limer.

2.

Legg 82K motstanden til ledningen mellom de to transistorene. Dette er den eneste ledningen motstanden er koblet til. Løs denne motstanden på plass.

3. Bruk mer ledning til lodding en annen tilkobling fra N3904 transistoren til 4.7K motstanden. 4.7K motstanden kobler deretter til kondensatoren og kondensatoren kobles til høyttaleren ved hjelp av ledninger. Derfor er tilkoblingssekvensen N3904 transistor til 4.7K motstand til kondensator til høyttaler.

4.

Vri ledningen som går fra motstanden til en terminal på kondensatorhetten. Vri en andre ledning rundt den andre terminalen på kondensatorhetten og kjør dette til høyttalerinngangsterminalen. Kondensatorer har to terminaler på lokket.

5.

Fest den tilhørende høyttalerkabelkontakten til enden av ledningen og koble den til høyttalerinngangsterminalen. Typen av kontakt vil avhenge av høyttaleren.

6.

Kjør en andre ledning fra N3906 transistoren og koble den til de to AA-batteriene i rekkefølge. Sekvensen for denne tilkoblingen er som følger: Den andre N3096-ledningen kobles til ett AA-batteri, og en annen lengde av samme ledning forbinder det første AA-batteriet med det andre AA-batteriet. Kjør en annen ledning fra det andre AA-batteriet til høyttalerens strøminngang. Du trenger en høyttalertrådkontakt for å gjøre høyttalertilkoblingen. For å koble ledningene til batteriene, bruk elektrisk tape og fest tape til enden av batteriene.

7.

Løs en tredje ledning som går fra N3904 transistoren til ledningen som går fra det andre batteriet til høyttaleren.

8.

Løs en ledning fra 82K motstanden. Løs en annen ledning fra ledningen som er funnet mellom 4.7K motstanden og kondensatoren. Disse ledningene skal være lange, da de blir koblet til fingerputer. Lengden på ledningene vil avhenge av boksens dimensjoner og hvor personen som tar testen vil bli plassert i forhold til boksen. For en person som sitter foran boksen, skal ledningene være minst 2 meter lange. For lengre avstander kutter ledningen lengre. Hvis nødvendig, kut ledningen og skjøten i ekstra lengde hvis nødvendig.

9.

Fest kretskortet med polygraph kretsen inn i esken. Bor hull i kassen og trekk fingerpennens ledninger gjennom hullene.

10.

Klipp to striper av aluminiumsfolie og lim folien til kardborrelåsen. Pass på at strimlene er lange nok til å sirkle en persons finger. En strimmel er for pekefingeren og den ene er for ringfingeren.

11.

Vri fingerputer rundt en persons pekefinger og ringfinger på samme hånd så nær fingertuppene som mulig. Sørg for at aluminiumsfolien er i kontakt med huden.

12.

Begynn å stille spørsmål. Når en person lyver, vil hun svette mer. Denne maskinen måler fuktighetsendringen i huden på fingrene, også kjent som galvanisk hudmotstand. Når huden begynner å svette, eller når en person lyver, overfører den økte fuktigheten mer strøm, noe som vil slå høyttaleren på.

En polygraph kan bidra til å avgjøre om et individ lyver eller forteller sannheten basert på kroppens fysiske endringer. En person vil ha forskjellige fysiske svar når han forteller en løgn eller sannheten. Perspirasjon, hjertefrekvens, blodtrykk, pustefrekvens og nervøs tics vil forandre seg, og en polygraph måler disse svarene. Du trenger ikke å kjøpe en dyr maskin, siden du kan lage en enkel polygraph hjemme.
PDF:c134