Hvordan lage en fantastisk robotdrakt

 

1.

Jeg skal vise deg forskjellige typer robotkostymer. Du må bestemme om du vil være en pappbrett eller en metallrobot. Begge er morsomme!
Metal krever mye mer arbeid.

2.

For Pappa, start her for Metal, hopp til trinn 10
Finn en stor papkasse som vil passe deg, eller to. Ett stykke for kroppen din og en for hodet ditt.

3.

Klipp et hull for hodet og armene, start små. du kan alltid kutte mer. Det skal være nok plass til å bevege seg rundt og være komfortabel. Hvis du bruker to bokser, legger hull til hodet og øynene, munnen osv. Du trenger dette for å gjøre Robot Boogie.

4.

Gå til maskinvarebutikken og kjøp litt Fleksibel oppvarmingskanal for armer og ben. Uansett hvilken størrelse passer best for deg. Du kan også bare ha mer papp på bena eller buksene. Du kan også hente hansker og sølvbånd.

5.

Prøv det, tenk nå på hva slags ting du vil dekorere deg med. Jeg vil liste noen super billige, kule eksempler.

6.

Vi har alle gamle datorsøppel rundt, Tastaturer er kule å lime på forsiden av kostymen. Hva med tomme CDer og DVDer. Disse vil gjenspeile kule lys på dansegulvet. Ta noen gamle ledninger eller rør, lim pennier eller Folie til deg selv. Jo mer jo bedre. Gå for det. Ikke glem å tegne knapper og brytere.

7.

Hver robot må velge. Å ha en antenne eller ikke å ha en antenne. du er personlig.

Nå er det tid til å male, gå videre og gå for sølv eller overraske dem med en candy eple red robot. Vær kreativ, men vær så snill. Lukk det ut. Du kommer til å være i denne tingen i flere timer.

9.

Sjekk ut, alle robotkamrene dine vil være sjalu. Se neste trinn for metallkostyme < /p>

10.

Så du vil være en Metal Robot, dette vil gi mye mer arbeid og bruk av kraftverktøy. Jeg brukte en aluminiums søppelkanne. Klipp armhull med en sliper og glatt kantene ut. Legg armhullene sjenerøst med skum og duct tape.

11.

Bruk en vaskebøtte til hjelmen. Skjær et hull hvor øyelinjen din vil bli lim deretter på vinduet. Dette vil være robotenes munn. Lim noen øyne på. Jeg brukte sykkelreflektorer som lyser opp.

12.

Klipp et hull i toppen av søppelbeholder til størrelsen på roret et, legg nå hjelmen med 1/4 plater med metallskruer. fordi ingen av skruepunktene er utsatt. Du kan også bruke Lim eller Tape det. Jeg overlater det til deg Robot Maker.

13.

Etter at du har festet hodet alt du trenger, er Oppvarmingskanal for lemmer. Plukk hvilken som helst størrelse som passer til armene og benene.

14.

Jeg brukte robotic pincher armer fra en leketøybutikk for en fin realistisk effekt. Dette kan ikke fungere mens du holder på en drikk.

15.

Stå tilbake du er klar til å være partiets liv!

Tips og Advarsler

  • Vær kreativ
  • Tegn design på papir
  • Spør barn til designrådgivning. De vil vite hva de skal gjøre.
  • Ikke bry deg selv i Folie. Jeg tror de roboten er halt.
  • Robotkostymer er egentlig en av de beste kostymer. De får meg alltid til å smile. Det er ikke noe bedre enn noen i en Robot kostyme som bråter et trekk på dansegulvet. Jeg vil lære deg hvordan du lager billige robustyper som vil gjøre deg til en hvilken som helst fest.
    PDF:c138