Middels hårklippende verktøy

 

Medieval Barber Tools

En middelaldersk barbermaskin brukte razors, shears, combs og andre verktøy som en moderne barber ville gjenkjenne. I løpet av plager måtte mange barberer også fungere som kirurger. En barbermaskin ' s utstyr inkludert medisinsk verktøy for å trekke tenner eller utføre kirurgi. Barbers brukte også verktøy som sager, øvelser, ekstrakter, tang, en rekke kniver for amputasjoner og andre verktøy som punkterte huden for å introdusere medisinering eller drenere blod fra kroppen.

Kirurger mot hårklippere

A middelaldersk barber var vanligvis en kirurg som kuttet hår fordi han hadde de riktige barbermaskiner og sakser, eller en frisør som måtte doble som kirurg av samme grunn. Basert på hvilket samfunn han arbeidet med, kan en barberer måtte gjøre mer operasjon på grunn av et overskudd av syke mennesker, eller ikke nok kunder som trengte en hårklipp.

Kvinner og hårskæring

Like barbermaskiner brukte alle verktøy de måtte klippe hår eller gjøre kirurgi, kvinner kunne ha brukt noen hårklippende verktøy til deres disposisjon også. Mange populære middelalderske bilder av historien om Samson og Delilah viser Delilah som skjærer Samson s hår med samme type skjær som brukes til å kutte stoff eller garn. Andre bilder viser Delilah ved hjelp av en kniv, som også kan ha vært et vanlig verktøy for å kutte hår .

Hår Styles

Fordi den middelalderske æra hadde langt mindre krevende frisyrer enn vår egen, og en trend mot lengre hår, var mange av verktøyene som ble brukt til å kutte håret ikke spesielt for hårkutting. Hår stiler varierte fra region til region, og ofte reflektert sosial status. Om kvinner hadde håret løs eller flettet, måtte det vanligvis være lenge. Noblemen kniper aldri håret sitt. Nonner representerer en av de få gruppene av kvinner som hadde kortere hår, selv om de i seg selv var skjult for visning.

Barber Pole

Den vertikale røde og blåstripede polen som vi fortsatt ser å snuble utenfor en tradisjonell frisørsalong har sin opprinnelse i middelalderen. I løpet av disse århundrene var kun de rike og edle lettere. Skilt annonserte butikker ved hjelp av symboler og bilder i stedet for tekst. Stripene signaliserte handlingen med blodsleie, en utbredt medisinsk prosedyre som barbermaskiner utførte fordi de hadde verktøyene til å gjøre det. Middelalderske frisyrer varierte sterkt fra de av vår egen tid. Men en barbermaskin som vi kjenner ham nå, ble også kalt en frisør i middelalderen, og brukte verktøy som ligner på barbermaskiner i dag. Medieval frisører, men også tjent som kirurger. Derfor inneholdt verktøyene ofte elementer som ikke ble brukt til å kutte hår alene.