Planteliv i skogen

 

Typer

Temperate regnskoger, langs tempererte og montane skoger er alle funnet i USA. Hver type krever forskjellige klima og inneholder forskjellig planteliv.

Temperat / Løvfisk

Tempererte skoger har store mengder løvtrær av treverk. Koniferer er også funnet her, sammen med flere wildflowers, gress og en blanding av urteaktig og treaktig planter.

Montane

Firs, cedars og hemlocks finnes ofte i montane skoger. Flere busker og viltblomstarter er også utbredt.

Temperate Rain Forests

Temperate regnskoger krymper i rekkevidde og finnes mest i beskyttede områder. Vanlige tempererte regnskoger i Amerika er på nordvestkysten og Alaska. Hemlocks, lønner, alder og sedler er vanlige trær, mens flere arter av lavmer, moser og bregner er også vanlige.

Interessante fakta Flere spiselige bær - som for eksempel svart og bringebær - foretrekker skogsmiljøer og vokser godt uforstyrret. Mange av plantene som sett mens de går gjennom skogen, kan være veldig unge trær som kanskje eller ikke blir modne på grunn av lys som blokkerer fra baldakin.

Det er flere svært giftige eller dødelige planter i USA. Mange har invadert naturområder etter å ha blitt plantet som prydplanter for hager og utendørs dekor. Skogene er kategorisert etter miljøet de vokser i, og hver har en variert blanding av trær, blomster og planter. En tur gjennom skogen vil avdekke hundrevis av arter som lever harmonisk.