Hvordan finne sirkus telt

 

Skynd deg, skynd deg! Gå rett opp!

1.

Åpne en nettleser og gå til Google eller Yahoo; Du får de beste resultatene fra noen av dem.

2.

Søk etter begreper som 'Circus Tent Rental' eller noe lignende. Du kan komme opp med mange resultater , men bare hold deg til de første som dukker opp.

3.

Lukk gjennom bryllupsteltene og fest utleie til du finner akkurat det du leter etter; Det største, høyeste teltet mulig, med plass til en elefant. Sirkelteltene kan variere fra 15 til 17 meter til 30 til 50 meter høye med en diameter på 150 fot; Alt avhenger av hva slags show du skal på.

4. Før du overfører kredittkortnummeret ditt og reserverer utleie, er det generelt et god ide å komme i kontakt med selskapet for å finne ut hvem som skal montere teltet og finne ut om spesialprising er tilgjengelig. Generelt sett er leveransen, oppsettet og rive ned alle inkludert i prisen på utleie.

Enten du er 5 år eller 50 år, elsker alle sirkuset. Hvis du har bestemt deg, etter mange år med bare å se, er du klar til å åpne din egen, vi er her for å hjelpe. Her er noen nyttige tips om å finne et sirkus telt for å leve ut alle de akrobatiske drømmene du alltid har hatt.