Canvas Painting Tips

 

Forberedelse

For en mer intim maleriopplevelse, strekk dine egne lerruter. Forstrøkede lerret pleier å være dyrt, og investeringen i ditt eget praktiske arbeid vil være en fordel når du maler. Eie hele maleri-opplevelsen, fra start til slutt. I tillegg kan du prale dine egne lerruter - eller, hvis du maler med akryl, bør du vurdere å forlate lerretet uprøvd og la det være noe av det røde lerretet du kan vise gjennom det ferdige stykket.

Vurder sammensetningen av maleriet før du begynner å lage lerretet ditt. Hvor stor skal lerretet være? Vil maleriet strekkes over flere paneler, eller bare en? For et mer interessant stykke, vil du kanskje velge dynamiske og uventede dimensjoner - kanskje, veldig lang og smal, eller veldig bredt og kort.

Maleri

Sett opp din easel og lerret i et godt opplyst, godt ventilert rom. Ventilasjon er spesielt viktig for kunstnere som bruker oljemaling, på grunn av dampene fra terpentin. Legg ned tepper på gulvene dine og sett opp et bord i nærheten av arbeidsstasjonen. Bruk bordet for skisser, blyanter, maling, filler, krukker og alt annet du trenger når du maler.

Når du begynner med maleriet, plasser lerretet på epleet i en høyde som plasserer lerretet innen lett nå og se. Juster vinkelen og stillingen til easel slik at maleriet er fri for blending. Hvis maleriet ditt er for stort til å balansere på et easel, legg det på gulvet.

Lag ditt maleri i løpet av flere økter, slik at malingen tørker noe (eller helt) mellom øktene. Når du utvikler seg, kan du prøve å snu maleriet opp ned. Dette vil hjelpe deg med å oppdage inkonsekvenser og feil. Når du er ferdig ferdig, la malingen tørke. Hvis du har brukt oljemaling, vil dette ta dager eller uker. Lerret maleri er en flott tradisjon i kunst. De fleste malere vil på en eller annen gang i sin karriere ønske å prøve lerretskunst, selv om de vanligvis ikke gjør det. Denne typen maleri kan virke litt skremmende for de som normalt male på papir eller en annen overflate. Det krever litt oppsett og forberedelse - lerene må kjøpes eller strekkes, og maleren trenger et easel - men de fleste vil finne det verdt investeringen for opplevelsen av lerretskunst.