Hvordan håndtere smerten ved å få en tatovering

 

1.

Som cliché, som det høres ut, må du huske å puste! Åndedrettsprayer kroppen din og fokuserer ditt sinn. Det hjelper også med å få oksygen til hjernen, slik at du ikke føler behovet å passere ut.

2.

Ta med noe å forstå. Enten det er en venn, en kappe, en bamse, hva som helst, bare ta med noe. Å ha følelsen av stabilisering hjelper med smerten. Det lar deg også eksternisere det!

3.

Snakk ... mye. Snakk tar tankene dine av smerten. Spør din venn til å fortelle vitser eller om dagen. Og hvis tatoveringsartisten din er snakkesam, snakk dem også.

4.

Folk kan ukontrollert riste når de får en tatovering. Dette er ikke uvanlig! Prøv å holde så stille som mulig, men det bidrar til å trykke tatoveringsområdet ned i tatoveringsstolen. Hvis du får en fottatovering, trykker du foten ned i polstring. Dette bidrar til å stabilisere området for tatoveringsartisten.

Tips og advarsler

  • Sørg for å tippe artisten din godt!
  • Sørg for at du har god tatovering. Ikke få noe du vil angre!
  • Ha god kunnskap om tatoveringsbutikk renslighet. Det er verdt det å betale mer for et rent sted!
  • Forstå smertegrensen. For noen er det ganske høyt og annet det ikke. Det handler om å forstå kroppen din.
  • Være vokal. Hold tatoveringsartisten oppdatert på følelser av svimmelhet eller frykt. De trenger å vite1!
  • Tatoveringen blir stadig mer populær hver dag, men smerten er ikke. Det er veldig vanskelig å håndtere smerten av en tatovering. Her er noen få skritt og tips for å hjelpe deg med din neste eller første tatovering!