Tips om en Flip Book

  En flip-bok - noen ganger kjent i Storbritannia som en 'flickebok' - er en rudimentær form for håndtegnet animasjon. Det er en serie bilder som forandrer seg litt fra ett bilde til det neste, slik at når sidene blir vendt eller vendt raskt, ser bildet ut til å bevege seg. Blikkbøker er ofte fokusert på barn, selv om det også er gjort voksenbøker, noen ganger inkorporering av fotografier i stedet for tegninger, for å lage miniatyrbilder. De er enkle å konstruere og lage gode gaver.

Tegn et historiekort

Tegn et storyboard for din animerte sekvens, bruk grovt papir som prøveversjon før du lager selve boka. Flippebøker forteller vanligvis en enkel historie - noen faller ned eller sparker en ball - så tråkk rekkefølgen av hendelser og bestem hvilke bilder du trenger å bruke, og hvor mange bilder du vil inkludere i boken. Det er vanskelig å vende en stor mengde sider - omtrent 30 bilder er vanligvis tilstrekkelig.

Lag boken

Tegn de endelige bildene til boken. Hvis du bruker små firkantede ark papir, kan tegningene gå på midten av siden. Hvis du bestemmer deg for å bruke større papirark, er det best å tegne bildene dine øverst eller nederst til høyre på siden, slik at betrakteren kan se dem enkelt mens han vri sidene. < h2> Bind boken Stift eller sy sammen sidene i boken din i riktig rekkefølge. Pass på at sidene ikke kan løsne. Animasjonen må sees i rekkefølge, og hvis en side faller ut, vil effekten vil bli kompromittert. Et annet alternativ, hvis du bruker tykkere papir eller fotografisk papir, er å klemme og bore to hull gjennom sidene i boken, og hold dem sammen med muttere og skruer.