Canopy Tours i Texas

  En jakt oppfunnet i Costa Rica, canopy zip lining er en spennende opplevelse. Deltakerne bruker seg til stållister på opptil 100 meter over bakken og glir fra plattform til plattform med hastigheter opptil 30 miles per time. Canopy turer er svært populære helgen aktiviteter i Texas. Prøv en baldakin tur for å se Texas landskapet fra et helt nytt perspektiv.

Cypress Valley Canopy Tours

Opplev Texas Hill Country fra et helt nytt perspektiv, skyve gjennom et baldakin med 100 meter høye cypress trær. Noen få alternativer er tilgjengelige. Den guidede baldakintur inkluderer seks lynlister og tre himmelbroer. Etter eventyret, velg å piknik på den private innsjøen og ta en svømmetur. Canopy utfordringen er en serie med lengre glidelåser og himmelbroer for den virkelig eventyrlystne. Deltakerne må ha god fysisk styrke, balanse og mot for å fullføre kurset. Etter turen, zip linje inn i Lofthaven private treehouse og overnatte. Individuelle, gruppe-, familie- og selskapshendelser er tilgjengelige.

Cypress Valley Canopy Tours
1223 Paleface RR
Spicewood, Texas 78669
512-264-8880
cypressvalleycanopytours.com

Wimberley Zipline

Soar over bekker og kløfter med fantastisk utsikt over Wimberley Valley. I løpet av de to timene sørger guiden for å dele informasjon om lokale planter, dyreliv og historie. Wimberley overgår industrisikkerhetsstandarder, og gir økt tid og utstyrsanmeldelser før hver tur.

Wimberley Zipline
Winn Valley Road på Winn Ranch
Wimberley, Texas 78676
512-847-9990
wimberleyzipline.com

Wired < / h2> Ta en fugl 's-øye utsikt over den rullende Texas enger på den høyeste og lengste zip-linjen i staten. Deltakere lanserer fra 85-fots stålkonstruerte plattformer for turer fra 650 til en fantastisk 1000 fot. Kurset overskrider sikkerheten forskrifter og komfortabel kjøreegenskaper, skjemaer for fartskontroll og bremsing, og selvreddelsesmetoder blir undervist før hver tur. Familier, grupper og bedriftsgrupper er velkomne.

Wired

796 N . Trade Days Blvd.
Canton, Texas 75103
903-567-2681
ziptheusa.com