Tips om hvordan man male tyngre teksturerte vegger

 

Bruk de passende verktøyene

Hvis det er praktisk å bruke en sprøyter, gjør du det på alle måter. Leie av en profesjonell maskin vil tillate deg å tilbringe en enkelt helg som maler det grove stukket eller trefeltet på din Hjemets eksteriør, i stedet for mange helger med en rulle og børste.

Hvis ditt beste alternativ er å bruke en rulle og børste, kjøp kvalitetsverktøy. En solid, stiv rullestativ (den delen du skyver rullen over på) vil fungere bedre enn en billig, spinkel. Siden du vil påføre mer trykk mens du påfører malingen, vil den billige bøye og la rulledekselet glide av. Du må kanskje bruke litt mer enn du forventer for riktig valsdeksel, men en kraftig, 100\% lammetullsdeksel vil spare deg for tid og krefter. Ikke bare har de mer maling enn syntetiske deksler, den lange lur vil påføre malingen grundig.

På samme måte må du ikke skinne på penselkvalitet En god pensel inneholder mer maling, gjør det lettere og gir deg mulighet til å male mye renere linjer.

Bruk passende materialer

Hvis overflaten er porøs, som ukorrigert stuckatur eller en sterk gipstekstur, bruk Riktig primer som din første strøk. Noen primere er formulert for å dekke ru overflater.

Forvent å få mindre dekning ut av en liter primer eller maling - 150 til 200 kvadratfot per gallon - spesielt På den første kappen. Kontroller malingsetiketten. Det kan være tillatt å tynne malingen for fi første lag, noe som gjør det mye enklere å bruke. Noen overflater, som stucco, kan være lett fuktet ned før du maler. Ikke bare gjør dette det å dekke den harde strukturen lettere, det skaper en strammere binding mellom overflate og maling.

Ekspert Tips

Når du maler en rett linje i en jevn overflate og en glatt, kan det være lettere å kjøre en perle av malingbar caulking langs tiden. Dette gir en jevnere linje å male sammen. Hvis begge overflatene blir malt, må den glatte overflaten vare. Det er lettere å lage en rett linje på den måten.

Bruk blåmalerens tape i stedet for vanlig maskeringsbånd uansett hvor du prøver å beskytte en tilstøtende overflate. Det forsegler kanten mye bedre.

Overvei å bruke en malingsbalsam som Floetrol, som kan forbedre malingenes overførbarhet og glatthet. Maling av tungt strukturerte vegger krever tunge verktøy. Det er vanskelig å få maling i alle kroker og kroker på tøffe vegger. Det kan være vanskelig å få maling på tynnvegger. Maleri-stukk, rektangulært trevegg og tøffe teksturerte innvendige vegger trenger ikke alltid en malingsprayer (selv om det kan hjelpe), men det er noen få profesjonelle tips du kan bruke til å gjøre det lettere, selv uten en sprøyter.