Produktfotografering Belysningsteknikker

 

Flash

Et kameras innebygde blits produserer sjelden fremragende produktfotografering. Blitsens posisjon (rett over objektivet) skaper ofte blend og harde skygger som skjuler detaljer i motivet. Bildet ser ofte ut 'flat'. Kontinuerlig belysning er det foretrukne valget for produktfotografering. Det gir mindre lys enn en elektronisk flash, men det er ikke et problem i produktfotografering, fordi varen er stasjonær. Produktfotografer kan kjøpe studio strober eller bygge eget system Bruk av glødende 500 watt arbeidslys. Studio strober er tilgjengelige i gulv- eller bordplastestørrelser.

Mykt lys

Mykt lys er avgjørende for å få et overlegen produktfotografi. Hardt lys gir for mange skygger. myk eller hard, anbefaler Tabletopstudio.com å holde en finger på den ene siden noen få inches over den andre. Hvis skyggen er svak eller ikke synlig i det hele tatt, har du mykt lys. Du kan få mykt lys ved å skyte ute på en overskyet dag , ved hjelp av en myk boks diffusor rundt stroben eller ved hjelp av et lett telt. Hvis du bruker en myk boks, skal hovedlyset plasseres i en 45 graders vinkel mot motivet. En annen blitsenhet skal plasseres over toppen av bordet som peker mot taket. Dette hjelper med å bli kvitt skygger ved kveld ut lyset.

Lystelt

Et lett telt er en annen måte å få mykt lys på. Et lystelt er laget av hvitt nylonmateriale. Produktet går inn i teltet, og lysene er plassert utenfor. Et lystelt gir en bakgrunn for bildet og fungerer som en diffusor for å myke lyset. Du kan flytte lysene rundt for å eliminere skygger. Det er mange grunner til at fotografen tar bilder av små gjenstander. Du vil kanskje selge gjenstander i en elektronisk auksjon. Du kan trenge bildene for forsikringsformål. Du vil kanskje vise en samling på ditt personlige nettsted. I alle tilfeller er belysning avgjørende for å få et flott bilde.