Utendørs portrett ideer

 

Kyst

Å lage et portrett med en kystbakgrunn kan være ganske enkelt å male på grunn av landskapets naturlige enkelhet. Du trenger bare å fange litt av stranden, havet og himmelen. Du kan også legge til detaljer hvis du ønsker å skape en mer overbevisende bakgrunn: fyr eller brygger, måker eller krasjbølger.

Når du ser på ditt portrettfag ved sjøen, kan du også få mye naturlig lys. Sollyset vil bidra til å belyse egenskapene til motivet. Du trenger heller ikke å bekymre deg for skiftende skygger, da lyset skal forbli konsekvent i noen timer.

Hage

Du kan male et portrett av noen i en hage, utnytte farger i blomster til sprutfargen på ansiktet til personen du maler. Utvalget av planter som er tilgjengelige i hager kan du bruke de forskjellige strukturer av plantene til hjelp i komposisjonen. Når du forsøker denne typen portrett, må du imidlertid huske på at du ikke vil trekke fokus vekk fra motivet. Strikk for en balanse mellom en bakgrunn som bidrar til å puste liv i portretet ditt og en som distraherer seeren.

I skogen

Foster et bittersøtt humør ved å sette ditt portrett i en skog. Samspillet mellom skygger og lys skapt av grener, blader og trunker vil bidra til å skape en interessant sammensetning. Du kan også dra nytte av de naturlige greensene og brune som bakgrunnsfargene. Dette vil gi en gratis effekt på de varme kjøtttonene i motivet ditt og bidra til å definere ansiktet mot bakgrunnen. Hold bakgrunnen din i å distrahere seeren din også i dette elementet. Du kan gjøre dette ved å bruke mykere linjer på bakgrunnen og ved hjelp av hardere, mer detaljerte penselstreker på ansiktet av motivet. Å male et portrett av en annen person kan virke som en vanskelig oppgave, men også et av de mest givende prosjektene du kan påta deg som artist. En viktig komponent for å skape et godt portrettmaleri er å finne riktig bakgrunn. Å bruke utendørs er ideelt på grunn av det naturlige lyset og det varierte landskapet.