Slik legger du maling til et panel for en veldig 'fransk' Se-tju

 

1.

Før vi viser hvordan du gjør det riktig, må vi vise vårt første forsøk. I dette vinduet kutter vi glassene, som vi fyller med lodd, for å simulere det myntete utseende. Resultatene var bare ikke gode nok. Noen steder var størrelsen på dimes, andre størrelsen på kvartaler. Det så bra, men det var ikke bra nok. Vi måtte forlate 2 ukers arbeid og begynne over.

* Merk hvor dårlig korrosjonen er på dette panelet. Det ble aldri rengjort etter lodding.

2.

For å få veldig bra 'mynt' vi redegjorde for at vi skulle faktisk bruke ekte mynter. Så vi begynte med pennies. Tross alt ville de bare koste en krone hver!

3.

Når du begynner med å tømme penniene (påfør et tynt lag lakk til dem) Du vil finne at du må bruke en sterk fluss. Vi brukte det sterkeste vi har i studioet. Det er mye korrosjon på gamle pennier.

Når lodding, først loddetinn en side ved å varme øynen og la en liten loddemasse smelte til overflaten. Du vil prøve å belegge myntets overflate jevnt. (Gravity vil hjelpe deg med å gjøre dette, men korrosjonen på penny vil gjøre det en utfordring å få loddet til å holde fast.

5 .

Du vil bruke et tang for å slå mynten over til loddetid på baksiden. Den smelte loddetrinnet begynner å ose ut fra bunnen av mynten, og dette vil bidra til å dekke kantene på Mynten med loddetinn.

Når du har nok mynter til begge sider av vinduet, vil du vaske av gunken som er opprettet når du tømmer dem. Det ville være Det er vanskelig å rengjøre baksiden av mynten når den er påført glasset.

7. Mynter vil bli brukt på alle kryss av diamanter der det er rom for dem Så begynn med å pakke hele vinduet sammen. Du vil merke at i stedet for å ta glasset ved kryssene, som normalt, velger vi å ta glasset bort fra leddene. Dette gjør det lettere å montere mynten. prøvde det begge veier, denne måten er raskere og

Nå kan du legge mynten ned og sentrere den over kryssende linjer.

9.

Hold strykejernet direkte på toppen av mynten og la loddet smelte under mynten. Du vil se at den smelter på toppen, og da ser du en liten bit av loddemasse på kobberet under mynten. Det eneste trikset her er å bruke jevnt trykk, slik at mynten ikke begynner å glide rundt.

10.

Deretter skal du lage en perle av loddetolje opp hver av ledelinjene som gå under mynten.

Ta loddet helt opp på mynten.

12.

Så varmen hele toppen av mynten, slik at alt er glatt. Du må kanskje koble til ledelinjene til mynten hvis for mye lodd går under mynten og skaper en 'underskrift' ved siden av mynten.

13.

Fortsett med å lodge en mynt på hver ledd. Når du vender panelet over, må du bare justere hver mynt slik at den er direkte over mynten nederst på panelet.

p> 14.

Her er de isolerte panelene, klar til å bli installert. Du vet jobben er en suksess fordi de ser ut som gamle, gamle verdensvinduer som er gjenoppbygd.

Når vi jobber med Candace, en designer av notat i Salt Lake City, elsker hun å få oss til å bygge vinduer med 'fransk' diamanter. I en annen artikkel viste vi hvordan du skal kutte glasset i det diamantmønsteret effektivt. Nå vil jeg vise teknikken vi utviklet på hvordan du oppnår det myntende utseende som virkelig gjør denne glassstilen pop.