Slik trimmer og kutter et glassmaleri som er for lenge

 

1.

Det neste trinnet er å tegne linjen som skal kuttes ved hjelp av en firkant for å holde slutten sant. Hvis du bruker ytterstang, husk å kutte av ekstra 1/8 ' Legg det til.

Legg panelet på en plan overflate slik at den er godt støttet, og legg et tynt lag av skum eller klut under området når kuttet blir gjort så det er jevnt trykk og støtte.
Skår deretter linjen som ble trukket tidligere.

3. Legg panelet på en flat overflate slik at den er godt støttet og legg et tynt lag skum eller klut under området når kuttet blir gjort så det er jevnt trykk og støtte.
Deretter må du score linjen som ble trukket tidligere.

4. Med snittlinjen scoret, bruk vanntenger for å slå av hvert stykke som må være fjernet. (Det lille tipset ble ikke tatt, det blir bare ødelagt med bryteren).

5.

Tangen lar glasset bli ødelagt, men det er fortsatt på plass av loddetinnet. Så skyv panelet rett over kanten av arbeidsbenken, sett en søppelkanne under det stedet du vil lodde og varme opp ledningslinjen med loddejernet ditt.
Tillat loddet å dryppe inn i søppelkassen under .

Klipp tangen ned og ut litt, og trekk glasset forsiktig ut.

7.

De -solder ledelinjene hvor glasset trakk ut lett. Prøv å fjerne ekstra loddetråd som stikker ut, slik at du får et flatt sted å danne glasspanelets nye kant.

8. < / p>

Du kan finne det nyttig å holde den gamle kobberfolien som du lakkerer ledningene. En liten vridning som ledningsvæsken gjør at folien kan rives bort, og gir en flat, skarp kant.

9.

En endelig gnidning av kanten med loddetinnet flater den gamle ledningen.

10.

Med det gamle glasset og loddet fjernet kanten er ferdig med unntak av beskyttende kobberfolie og blybelegg.
Tørk av flussen med en lister slik at ny kobberfolie holder seg fast.

11.

Legg til litt ny folie til kanten.

12.

Tinn i kanten, akkurat som du gjør i et nytt vindu.

13.

Rengjør og patina kanten slik at den ser ut som den eldre delen av glasset.
Gjør det samme i den andre enden av panelet.

14.

Nå som panelet er kortere, passer det perfekt på plass.

Dette panelet ble bygget for å passe en eksisterende åpning, men da vi kom til å installere glasset, ble det lagt til ytterligere innramming, slik at panelet ikke lenger passer.

For å løse problemet måtte jeg først markere hver ende av glasset slik at vi kunne kutte ut det samme beløpet fra hver ende.

Når du må trimme en vindu, vil du begynne med å markere hvor den skal kuttes.