Slik bytter du en solcelle til en strømkilde

 

1.

Strip om en halv tommers isolasjon fra enden av hver solpanelledning for å tillate en solid forbindelse mellom komponenter.

2.

p> Koble den positive solpanelkabelen (merket med et '+' symbol på baksiden av panelet) til den positive strøminngangen på enheten. Du må kanskje kutte og skille enhetens strømledning fra de vanlige tilkoblingene for å gjøre det.

Løs forbindelsen sammen med en dråpe lodd og la den avkjøles grundig.

< p> 3.

Koble og lodd den negative solpanelkabelen (merket med et '-' symbol) til den negative strøminngangen på enheten. La dette loddet også tørke godt.

4.

Plasser enheten i en kilde med lyst, konsekvent lys og test for funksjonalitet.

Solenergi er rask erstatning av batterier som den primære kilden til lav strømforsyning for personlige gadgets, og er nå enklere enn noen gang å implementere på egen hånd. Ved hjelp av en veldig enkel verktøykasse kan du konvertere nesten alle elektriske enheter med lav strømforbruk til å kjøre på solenergi innen en time eller mindre.

Mens en enhet som kjører på solenergi, vil kreve en kilde med sterkt, konsistent lys for å fungere effektivt, ved å nøye velge de enhetene som mest sannsynlig vil bli brukt i eller rundt en slik lyskilde, kan du få ganske uavbrutt service fra solenergi.