Tegndesignteknikker

 

Initial Sketches

Når du designer et nytt tegn, kan det hende du finner det nyttig å gjøre flere løs skisser først. Arbeid med å holde hånden limber slik at du er fri til å ha forskjellige former skje mens du tegner. Ulykker kan ende opp med å bli interessante fasetter av karakterens design.

Du kan se over siden din og merke hvilke aspekter av tegnet du ønsker å beholde, og som du kan ignorere. Du vil ønske at karakteren din skal se så unik ut som mulig.

Kroppsdesign og Poser

Nå som du har bestemt deg for en grunnleggende design for din karakter, trener du sin siste kropp og flere poser. Personlighet uttrykkes direkte gjennom holdning og bevegelse. For eksempel kan et tegn som er naturlig lat bli slått i nesten alle posisjoner. Denne karakteren kan også flette armer og ben på slurvete måter når du løper eller går. En opptatt karakter, derimot, vil forbli i streng stilling under nesten hvilken som helst bevegelse. Du kan bruke disse overdrevne egenskapene til komisk effekt. For eksempel kan en opptatt selger i jakten på en tyv virke latterlig og riktig selv når han går gjennom gaten.

Ansiktsuttrykk

Et tegn er ansiktet svært viktig for hans eller hennes design. av et tegn, måten et ansikt gjør viser følelser kan snakke volumer. Tenk på en slimete skurk som gliser med glede og hvordan dette skiller seg fra smilet til et vennlig og portly barkeep. Det er en god ide å tegne en rekke følelser av hver karakter på et enkelt ark. Dette vil hjelpe deg å se hvordan en følelse kan forandre seg til en annen. Arbeide med å utvikle de grunnleggende følelsene som sinne, tristhet, glede, sjalusi, frykt og tilfredshet. uttrykk kan doble for en rekke følelser hvis du setter i riktig sammenheng. I et fortellingsmedium er tegn den viktigste delen av prosjektet. Dette gjelder for tegneserier, animasjoner og til og med filmer. Å skape et unikt og overbevisende tegn begynner ofte med en titt. Den skyggefulle svarte kappen og ondskapsfulle hjelmen til Darth Vader er et glimrende eksempel på betydningen av tegnesignatur som en del av en overbevisende historie. Å tegne et tegn er en utrolig kreativ handling, så la fantasien din gå tomt når du puster livet til et tegn som aldri eksisterte før.