Slik lagrer du konserten ditt trygt

 

1.

Den beste muligheten er å ta med en papp eller en plakatrør til showet med deg, og om mulig, returner plakatrøret til bilen din før du går inn i showet.

2.

Uheldigvis vil mange forestillinger ikke la deg forlate stedet og komme tilbake, så du kommer til å bli sittende fast med plakaten til showet. I dette tilfellet er et plakatrør fortsatt det beste alternativet.

3.

Hvis du har glemt plakatrøret, og fortsatt trenger en rask og sikker metode for å lagre kunstverket ditt Finn et stort stykke papp, minst dobbelt så stor plakaten. Legg plakaten flatt mellom de to indre, ikke-fargede sidene av pappa, og fest alle kantene. Denne store pappskuverten er ikke den beste løsning, men vil være mye tryggere enn å holde plakaten rullet opp og ubeskyttet.

4. Når du kommer hjem fra konserten, må du huske å lagre plakaten i en flat kunst portefølje, eller mellom to ark mylarplast eller annen kunstikker overflate. Unngå å lagre i sollys eller ekstrem varme eller kulde til plakaten er riktig innrammet.

Tips og advarsler

  • Hvis du kan gjøre det, må du legge til lag av plast fra søppel eller handlekurv mellom plakat og papp.
  • Husk at disse er midlertidige lagringsløsninger. Når du kommer hjem, lagre plakaten riktig eller få den innrammet!
  • Har du noen gang betalt store penger for en nydelig ny konsertpost på et show, bare for å se det revet eller bøyd før du kunne få det trygt hjemme? En liten forberedelse før forestillingen kunne redde ditt verdifulle minnesmerke fra unødvendig skade.