Aquatic Turtle Habitats

 

Behov

Bunnen av en vannkilde dikterer ofte om det er et egnet habitat for visse akvatiske skilpadder. Den Florida soft shell skallen ser etter farvann med en sandaktig eller gjørmete bunn som er myk nok til at skilpadden skal begrave seg i den. En annen faktor som gjør at et habitat kan leves for en akvatisk skilpadde, inkluderer tilstedeværelsen av vannlevende vegetasjon i nok overflod for å støtte dens diett. De fleste akvatiske skilpadder har en diett som inneholder minst noen akvatiske planter, med noen, for eksempel cooter, som bor på en nesten alle vegetarisk meny. Mange skilpadder som lever i vann trenger et sted å sole seg i sollyset i daglysetidene, men likevel unnslippe enhver trussel når det ser ut. Logger og nedtrukne trær i eller nær vannet samt stein gir et slikt sted.

Stille vannlevende habitat

Visse arter av akvatisk skilpadde fjerner flytende vann når det er mulig, foretrekker å leve i sump, sloughs, farm dammer , kanaler, grøfter eller oversvømmede felt. Ifølge Missouri Department of Conservation-nettsiden, ser den vestlige kyllingskildpadden for sakte eller stille vann. Mississippi leire skilpadde liker tregt vann med en myk muddy eller sandbunn, fordi gjørme skilpadder begrave seg i gjørme eller myk sand i løpet av vintrene og tider med ekstrem varme.

Snapping Turtle Habitat

Den vanlige snapping skilpadden er en akvatiske arter som du finner i et stort utvalg av habitater. Denne skilpadden bor i dammer, innsjøer, elver, bekker og sumper. Det tilbringer mye tid i vannet, hvor det jakter på mat som planter, carrion og liten fisk. Den alligator snapping turtle, verdens største ferskvannstype, trenger et habitat som har dypere farvann enn de fleste skilpadder, inkludert den felles snappeskildpadden. Denne typen vannskildpadde bor i de dype bassengene i store elver og bekker, der den lever En diett består hovedsakelig av fisk.

Funksjon

Skildpaddene som bor i et vannmiljø har to store fysiske forskjeller fra terrestriske skilpadder. En er at føttene har bånd mellom tærne, slik at skilpadden kan svømme mer effektivt og hjelper skildpadden å ripe gjennom silt, gjørme og sand på bunnen av en vannkilde for å finne mat. En annen forskjell gjelder formen på vannskildpaddens øvre skall, som vanligvis er flatere i motsetning til kuppel, gjør skilpadden mer strømlinjeformet for en aktivitet som svømming.

Nesting Sites

Til tross for at de tilbringer mye av livet i vannet, må akvatiske skilpadder legge eggene deres på land. Den kvinnelige skilpadden forlater vannet og velger et passende sted å legge eggene sine. Den beste habitat for denne viktige funksjonen er sand eller løs jord eller jord som drenerer godt. Skilpadder legger eggene i slike innstillinger og går deretter tilbake i vannet, slik at eggene klekkes opp til naturen, hjulpet av varmen på hekkerområdet og støttes av solens varme. Av denne grunn møter de fleste vannlevende skjellpaddesteder sør eller sørøst. Akvatiske skilpadder er vanlige reptiler som har en bred fordeling over Nord-Amerika. Disse skilpaddene lever i mange forskjellige habitater avhengig av deres art, med noen akvatiske skilpadder som har en tydelig preferanse når det gjelder hvor de bor. Noen av disse artene, som alligator snapping turtle, tilbringer mesteparten av livet i vannet, mens andre, for eksempel leire skilpadder, er hjemme i vannet eller på land.