Bueskyting Skyting Spill

  Bueskyting spill er designet både for trening og underholdning. Nybegynnerbueere kan spille spill for å forbedre ferdigheter i både avstand og nøyaktighet. Når en bueskytter har det grunnleggende nede, kan han konkurrere med venner.

Blackjack

Fest fire rader med spillekort til et målbrett, en rad for hver drakt. Kortene kan legges ut i numerisk rekkefølge i raden, eller i tilfeldig rekkefølge - for å gjøre bueskyttere rettet mot forskjellige områder av brettet for de nødvendige kortene. Hver skyter skyter til han treffer et kort, og så skyter neste skytespiller. Et hvilket som helst kort som en bueskytter treffer teller til sin poengtall. Spilleren med totalt nærmest 21 uten å gå over vinner. Bueskyttere kan velge å 'stå' i blackjack, noe som betyr at han ikke lenger vil skyte, når han ønsker det. Bestem avstanden til målbrettet i henhold til dyktighetsnivået for bueerne som konkurrerer. Slips er mulige i dette spillet.

Tic Tac Toe

Lag et rutenett som er tre bokser lang med tre bokser bredt på et stykke papir. Boksene skal være like store, med størrelsen bestemt på grunnlag av dyktighetsnivået for bueskytterne som konkurrerer. Hver bueskytter roterer svinger med motstanderen. En sving består av en pil landing i noen av de ni boksene. Hvis ingen annen pil er i den boksen, forblir pilen. Hvis det var en annen pil der først, måtte skytten som var andre til å slå boksen fjerne pilen sin. Spillere veksler til en skyter har landet tre piler på rad, en i hver boks. Dette kan være vertikalt, diagonalt eller horisontalt. Ved å bruke fargede piler, blir det lettere å bestemme hvilken spiller som styrer hvilken boks. Avstander fra brettet kan være forskjellige for de to spillerne hvis en skytter har høyere ferdighetsnivå enn motstanderen.

Baseball

Bruk et sirkulært mål med 10 konsentriske ringer. Merk hver av ringene med en type handling i baseball. Bulls-øyet bør være et hjem løp, men gjør deretter den neste ringen et dobbeltspill, for å øke risikoen for å prøve å slå øynene. I andre kretser er alternative basisslag - inkludert en enkelt-, dobbel- og trippel - med outs, slik som jorder og fly-outs. Legg til andre baseballvilkår, for eksempel baller, streiker og turer for de gjenværende målringene. Enhver pil som savner målet helt, er tre outs.

Lagene kan bestå av hvor som helst fra en til ni spillere. Få hvert lagmedlem på linje. En spiller tar henne 'på-bat' eller sving ved å skyte på målet. Hennes tur avsluttes når hun treffer et mål eller en kombinasjon av mål (for eksempel fire baller eller tre streik), noe som resulterer i at hennes smette er ute eller trygt på basen. Advance løpere rundt basene en rekke baser lik 'batter', som er skyter skyting på den svingen. Lag alternative svinger etter tre outs. Hold poeng, og laget vinner etter enten seks eller ni innings, avhengig av hvor lenge du ønsker å spille er det vinnende laget.