Verktøy brukt av astronauter

  Fordi verktøy som du finner i hjemmebesøk eller maskinvarebutikker ikke er brukbare i det tøffe miljøet og spesialiserte arbeidsområder i rommet, har NASA (NASA) endret verktøy for astronauter. For eksempel må astronautene ha stor, voluminøs trykkhansker, og det ville ta for mye energi for å lukke fingrene rundt et vanlig verktøyhåndtak. Så alle verktøyene som brukes av astronautene, har ekstra store håndtak og alle verktøyene festes til uttrekkbare tetter slik at de ikke flyr bort når de slippes.

Sikkerhetstenger

Alle astronautene må ha på seg sikkerhetsdetektorer når de trer ut i rommet. Sikkerhetstanker, laget av varmebestandig bånd, festes til astronautens midje og strekker seg over 25 fot. Den andre enden av turen festes til rekkverk i romstasjonens ramme. Hvis astronautene deltar i romfartøyer, holder sikkerhetsbåndet dem fra flytende bort i rommet. Noen tetter har selvlukkende søppelsekker til ekstra bolter, og andre fungerer som verktøybelter for astronauten, slik at ingen utstyr eller verktøy blir tapt i rommet.

Pistol-Grip Tool

NASA opprettet sin egen versjon av en trådløs bore som kalles et pistolgrep, betraktet som et stiftverktøy for astronauter. Pistol- håndtaket inneholder et håndtak som ligner på en pistol og en informasjonsskjerm. Håndtaket inneholder spor for oppladbare metallhydridbatterier som holder større belastning under ekstreme temperaturer. Skjermbildet viser dreiemoment og hastighetsinnstillinger laget av astronauten.

Pistol-grip boret går mellom 5 og 60 rotasjoner per minutt og dreiemomentet varierer fra under 1 til 38 fot pund kraft. I 2010 foretrekker ingeniører dette modulære pistol-grepverktøyet, utviklet i 1993 og design

Trace Gas Analyzer

Når du gjør reparasjoner eller arbeider med konstruksjon i rommet, må astronautene sørge for at det ikke forekommer visse lekkasjer av væske eller vet når det skjer for å holde det inne. Sporgasanalysatorer, omtrent 2 tommer lang, sitter i en enhet på størrelse med en skoboks på astronautens bryst. Denne analysatoren oppdager lekkasje av gass, vann, oksygen, rakettbrensel og mer.

Robotarm

As i 2010 bruker NASA en ledd konstruksjonskran delvis finansiert av den kanadiske regjeringen kalt Canadarm 2, designet for å flytte objekter som veier over 200 000 pund. Denne kranen, styrt av lukket fjernsyn, har kraftfølere som gir en følelse av 'berøring'. '

Noen av bruken av Canadarm 2 inkluderer å sjekke skyttelskader, løfte tungt utstyr og legge til romstasjonsmoduler, for eksempel den italienske byggekoden knyttet til den internasjonale romstasjonen i 2010.