Slik begynner du å tegne igjen

 

1.

Start doodling fritt. Ikke bekymre deg for å få detaljer, anatomi og perspektiv rett, bare drag fri for å få hånden din vant til ting.

Når du har gjort en betydelig mengde tegne ulike fag fritt, start med å skanne gjennom kunstbøker eller opplæringsprogrammer på internett. Dette er å oppdatere tankene dine med den riktige måten å tegne og også hente nye tips.

3.

Velg et emne (det kan være et tegn eller en scene du har forestilt eller noe som inspirerte deg), undersøk om du ikke vet mye om det, så ta deg tid og DRAW. Selv om det tar deg flere timer eller dager. Poenget er å tegne til du får det riktig.

4.

Gjenta det forrige trinnet igjen og igjen til tegningen begynner å føle seg naturlig igjen, så snart det gjør ... Hold Tegning og aldri stopp! (Ok, slutte å spise og ting) Jo mer du tegner, desto bedre blir du.

Tips og advarsler

  • Dette er ikke det eneste vei eller riktig måte ... det er bare min vei. Jeg legger inn dette for å oppmuntre andre artister som kan bli sittende fast som jeg var.
  • Denne artikkelen er å inspirere folk til å begynne å tegne igjen. Jeg tok 10 år med å gå fra tegning, og siden jeg går tilbake til skolen for min kunstgrad, har jeg nylig begynt å tegne igjen. Her er noen tips for de av dere som ikke har gjort det om en stund og ønsker å komme tilbake i sving av ting.