Hvordan tegne en kniv på papir

 

1.

Skiss et langt, tynt rektangel omtrent 1-1 / 2 'bredt og 10' langt.

2.

Tegn en trekant på den ene enden av rektangelet. Dette blir knivpunktet. Triangelen må være minst 2 'lang for å gi bladet det skremmende blikket. Hvis det er for kort, vil det se blokkert og unaturlig.

3.

Tegn en tynn rektangel over det store rektangelet ca 4 'fra den andre enden. Dette vil være quillion, som beskytter hånden mot å bli kuttet. Hiltet - delen av en kniv gripet av wielderen - ligger like under quillion.

4.

Legg litt detalj på quillion. Kantene kan krulle under eller mot knivspissen. For å gjøre din kniv fancy, legg til små juveler på enden av quillion. For å gjøre dette, tegne små heksagoner (et polygon med seks sider). Fra hver av de seks hjørnene trekker du en linje til midten av formen.

5. Dra på linjer på tvers for å betegne lærinnpakning. Lær var et populært hiltpakke på grunn av sin evne til å absorbere svette og opprettholde en solid forbindelse med hånden. Rett over hver innpakningslinje, legg til litt mørk skygge for å gi hiltet et tredimensjonalt utseende. Skygge hele hælen for å skille den fra bladet.

6.

Slett linjene mellom slutten av rektangelet og trekanten. Tegn en linje som strekker seg fra punktet som går langs midten av bladet til hiltet. Legg til litt skygge på den ene siden av denne skillelinjen for å simulere lysrefleksjon.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med kniver av forskjellige lengder, bredder og former, så vel som de med enkle og forseggjorte hiltdesigner.
  • Evnen til en kniv er en utmerket ferdighet for den nye tegneserien. Kniven kan holdes i hånden av en rascally tyv, i tennene til en dristig helt svingende på et tau eller i knærne til en viss følelsesmessig knust Shakespeare-tenåring. Som alle objekter består tegning av en kniv av grunnleggende geometriske former lagret under litt skygge og detaljarbeid. Øv disse enkle trinnene, og tegne en kniv blir den andre naturen.