Hvordan velge vilt sopp i Ontario

 

1.

Kjøpe feltguider på soppjakt, vilt sopp og sopp. Disse guidene vil hjelpe deg å gjøre deg kjent med vanlige vill sopp i Ontario-området, sammen med beskrivelser, betingelser og bilder for spesielle sopp. David Spahrs 'spiselige og medisinske sopp i New England og Eastern Canada' er spesielt nyttig for Ontario-området, som det er Dr. Orson Miller Jr. og Hope Miller's 'North American Mushroom': En Field Guide to Edible and Inedible Fungi . '

Bli med en organisasjon av vilt soppentusiaster for å lære mer om vill sopp og hvor du finner dem, og å lære av eksperter i Ontario. En gruppe som The Ottawa Field-Naturalists eller Mycological Society of Toronto tilbyr forelesninger og guidede turer til soppfans.

Ottawa Field-Naturalists 'Club
Boks 35069 Westgate PO
Ottawa ON K1Z 1A2
[email protected]
www.ofnc.no/

Nordamerikanske Mycological Association
6586 Guilford Road
Clarksville, MD 21029- 1520
301-854-3142
www.namyco.org
Bruce\[email protected]

3.

Lær om betingelsene vill sopp Vildsvampe vokser hovedsakelig i skogkledde områder, ettersom spiselig sopp er saprofytisk, noe som betyr at de vokser på døde og avfallende tre. Den beste tiden av året for sopp er høsten, men de kan finnes året rundt i fuktige områder eller etterpå tunge regner.

4. Ta kontakt med en ekspertfeltguide for å gå ut på din første vilt soppjakt. Rex Bartlett, av nettstedet Beyond the Morel, bor i Southwestern Ontario og kunne være nyttig med vill sopp informasjon og finne en guide. Selv om du kan være ivrig t o gå ut med guideboken og få jakt etter vill sopp, det er bedre å feire på den sikre siden. Noen vill sopp er giftige og kan være dødelig, så spis ikke en du ikke kjenner igjen.

Rex Bartlett
Beyond the Morel
www.michiganmorels.com/beyond\_the\_morel/
rex\[email protected]

Tips og advarsler

  • Ikke spis noen vill sopp som du ikke kjenner igjen, da de kan være giftige .
  • Det er ikke noe mer tilfredsstillende enn å finne og høste din egen vill sopp. De vokser lett i Ontario-området, og regionen er hjemsted for mange fans og eksperter i mykologi. Ved å gjøre din forskning, hekle opp med det vilde soppsamfunnet og komme seg ut i de rette forholdene, kan du velge vilt sopp i Ontario med suksess.