Ting gjort med Alnico Magnets

  Alnico, en metalllegering av aluminium, nikkel og kobolt, har sterke magnetiske egenskaper, motstår korrosjon og bryter og beholder sin magnetisme ved temperaturer opptil 1.580 grader Fahrenheit. Alnico motstår også å miste sin magnetisme når den treffer eller faller. Du vil se alnico brukt til magneter som kan bruke sin kombinasjon av seighet og magnetisk styrke, for eksempel elektriske motorer, høyttalere og klasserombruk.

Vitenskapelig demonstrasjon

For pedagogiske formål formes alnico til kjente magnetformer som som barer og hestesko for å enkelt identifisere magnetens poler. Vitenskapsopplærere bruker alnico magneter til å demonstrere magnetiske egenskaper som tiltrekning, frastøt og polaritet. Alnico står opp til den gjentatte, raske håndteringen som skjer i klasserommet.

Høyttalere

En høyttaler består av en fast magnet og en trådspole som kjører på baksiden av en papirmembran. Når elektriske strømmer strømmer gjennom spolen, forårsaker magnetisk tiltrekning kjeglen til å vibrere inn og ut, og produserer lyd. Høyttalerselskaper, spesielt de som lager gitarforsterkere, har foretrukket alnico for sin jevne, sterke respons ved høye strømnivåer. Generelt gir sterkere magneter en bedre lydende høyttaler.

Elektriske motorer

Mange elektriske motorer bruker permanente magneter. I en motor produserer strøm i spoler et magnetfelt som spinner en magnet på en rotor. Motorer må arbeide pålitelig i år under stressfulle forhold som varme, vibrasjon og fuktighet. Alnico magneter er fysisk godt egnet for slike miljøer.

Mikrofoner

Som en høyttaler bruker en mikrofon en spole og permanentmagnet til å håndtere lyd. I dette tilfellet er membranen kompakt og mikrofonen konverterer lyd til elektriske signaler. Mikrofon beslutningstakere bruker alnico magneter der kombinasjonen av magnetisk styrke og relativt lav pris gir det en fordel.