Hvordan få barn til å lage egne bøker

 

1.

Samle noen gamle magasiner eller bøker fra hele huset ditt, som bare vil ende opp i søppel. Samle også forsyninger mens du er på den.

2.

Gå gjennom blader og bøker med barna og la dem plukke ut noe bilde de ønsker å se i en bok . Hjelp barna å kutte ut bildene hvis de har problemer, ellers la dem prøve.

3.

Etter at kuttet er ferdig, ta noen ark med papir og la barna kle en til to bilder til hver side. Ved hjelp av limpinner vil det være mye mindre messi og lettere for barna å bruke.

4.

Deretter la barna organisere bildet i den rekkefølgen de vil se sin historie å gå. Hvis de små hjelper dem ut litt for å få dem til å gå, men la dem fullføre for å se hvordan historien viser seg.

5.

Så vil du skrive en setning på bunnen av siden. La barna fortell deg hva de ser. Hold det enkelt med bare noen få ord. Noen ganger hvis det er for mange ord på siden, mister barna interesse.

6.

Når alle sidene er ferdige, ta en tre hulls puncher og hull i hver side. Sørg for at alle hullene står opp slik at du kan plassere sting i dem.

7.

Klipp ut tre stykker av sting, ett for hvert hull. Strikk topphullet først og bind det til en knute. Pass på at du ikke knytter den til tett eller sidene vender seg. Fortsett å gjøre det for de to andre hullene.

Når boken er fullstendig, les den til barnet ditt og komplementere dem på en god jobb de gjorde på boken.

Barn som vokser opp, kan aldri få mange bok å lese, men etter hvert blir bøkene gamle, eller de har nettopp blitt lest for mange ganger. Her er en måte å skape noen nye bøker for barnas nytelse.