Hvordan lage et håndlaget gratulasjonskort

 

1.

* Brett et ark med kartong i halv for å danne et kort som måler 8 1/2 ved 5 1/4. (Du kan dekke kortet ditt med et stykke utklippsbokpapir hvis du vil på dette punktet.)

2.

* Bruk gummistempler eller farger på et eget stykke markører for dekorasjon eller for meldingen din. (blomster, gratulerer med dagen, gratulerer, bli bra snart, etc.) Kutt ut og legg til side.

3.

* Legg igjen meldingen til et kontrastfarget stykke kortlager eller utklippsbokpapir. (dette er en utklippsboksteknikk kalt 'matting'.)

4.

* På innsiden av kortet ditt kan du skrive din inderlige melding eller brette et ark med hvitt eller farget kopipapir og skriv på det, for det spesielle gratulasjonskortet ser ut! Du kan også bruke datamaskinen til å skrive inn meldingen i forskjellige typer skrifter. Lim til innsiden av kortet. (jeg foretrekker å bruke en limlinje bare på innsiden av ryggen på kortet.)

5.

* Hold din mattede melding og dine pynt på forsiden av kortet ditt. Nå er du klar til å sende deg håndlaget gratulasjonskort til din kjære! Ha det gøy!

Lag et gratulasjonskort

Har du noen gang gått på å kjøpe et gratulasjonskort, og ikke kunne finne den rette? Her er en fin måte å lage et gratulasjonskort som sier hva du vil ha det å si!