Slik tar du effektivt inn solenergi

 

1.

Tape de to batteristasjonene sammen på sidene, sørg for ikke å blokkere batterihullene eller andre vitale komponenter med båndet.

2.

Strikk minst 1/8 tommers isolasjon fra enden av hver av de fire batteristasjonene og de to solpanelkablene. Koble enden av de to positive batteristasjonene til hverandre, og gjør det samme for de negative ledningene. Dette gir en negativ og en positiv tilkobling til batteristasjonene.

3.

Koble endene på de to positive batteristasjonene til hverandre og gjør det samme for de negative ledningene . Dette gir en negativ og en positiv tilkobling til batteristasjonene.

4.

Vri den positive tilkoblingen til batteristasjonene rundt den ringete enden av blokkeringsdioden. Koble den andre enden av dioden til den positive solpanelkabelen.

5.

Koble solcellepanelets negative ledning direkte til den negative tilkoblingen til batteristasjonene og loddetinn alle tilkoblinger med en dråpe eller to av to prosent sølvlodd. La loddet tørke før du går videre.

6.

Sett de oppladbare batteriene inn i stasjonene og plasser solcellepanelet i en kilde til lyst, konsistent sollys. Tillat flere timer for lading, og fjern deretter batteriene og sett dem inn i en eller flere enheter du liker.

Solenergi, til tross for fordelene for miljøet og fornybar natur, har en ødeleggende ulempe: solcellepaneler, ryggraden i solenergisystemet, krever en konsistent kilde til sterkt lys for å skape kraft og hindrer deres mobilitet og allsidighet. < br />
Heldigvis, hvis du vet hvordan du skal kombinere solenergi med teknologien i oppladbare batterier, kan du lagre solens kraft til senere bruk i et hvilket som helst antall enheter, uavhengig av solens nærvær.