Character Writing Aktiviteter

  Hvis du vil at leserne dine fortsatt skal tenke på tegnene i boken lenge etter at de har vendt den siste siden, er det viktig fra det øyeblikket du først lager dem, for å betrakte dine fiktive spillere som virkelige mennesker. Det betyr mer enn å bare sette ord i munnen og flytte dem rundt sidene;

Character Bios

For hver av hovedpersonene dine, lag en profil på en side som beskriver deres fysiske egenskaper, samt deres yrker, utdanningsnivå, familiestatus, levekår, ønsker, behov, håp, frykt og personlige verdier. Identifiser favorittmat, musikk, filmer, bøker, hva som får dem til å gråte, hva får dem til å le, og hvem --- eller hva --- er den sterkeste innflytelsen i deres liv.

Jobbintervju

Helden og skurken gjelder for samme jobb, og de to siste kandidatene blir vurdert. Etter å ha identifisert hva jobben er og hvorfor de hver vil ha det, skriv to separate scener av dialog der de henholdsvis gir sine mest overbevisende plasser til arbeidsgiveren, hvorfor de skal ansettes over konkurransen.

Brevet

Hovedpersonen er flau eller skamfull over en hendelse som skjedde i fortiden og bestemmer at tiden er kommet for å sette seg ned og skrive et brev med forklaring og unnskyldning. Identifiser mottakeren av denne korrespondansen sammen med avsenderens forventninger til forståelse og / eller tilgivelse. Spesielle poeng å vurdere er hvorfor avsenderen tok så lang tid, og hva som har skjedd i denne karakterens liv i mellomtiden.

Hyppig Flyer Fiksjon

Gjennom en glitch i tid / rom-kontinuum, finner hovedpersonen seg fra Wild West til Dark Ages til det gamle Egypt til det 19. århundre England. Å vite hva han skal gjøre med hans personlighet, intelligens og ferdighetssett, identifiser hvilke jobber han best passer for i hver av disse ulike miljøer mens han kjemper for å finne veien tilbake til nåtiden. Vurder hvordan han beskriver sine erfaringer i en journal.

Feature Story

Du er en avis reporter tilordnet å intervjue helten eller skurken til boken din for en bemerkelsesverdig prestasjon for en egenhistorie. Komponere en liste med 20 dybdegående spørsmål som leseren ønsker å vet, og skriv deretter svarene karakteren din gir i en 'stemme' som er forskjellig og forskjellig fra din egen.

Super-Dimensjonering

Velg et hvilket som helst tegn i romanen din for å bøye seg med supermakter. I tillegg til å bestemme hva supermakt er --- og hva slags kostyme er involvert --- undersøke hvordan dette påvirker mottakerens forhold til andre, utsikt over livet, selvtillit og villighet til å ta risiko. Ta opp disse visningene som en dagbokoppføring skrevet i førstepersonen.