Fabric Painting Tips

 

Stoffer

Mens tegning og maling på et hvilket som helst stoff er mulig, velg et tett vevet materiale. For den mykeste flekkfargen. For slakk og tilbaketrukket slag eller abstrakte motiver som ikke trenger å følge skisser, kan du bruke stoffer med løse vev. Velvet, polyester, nylon og rayon er noen stoffer du kan male på. Silke og muslin er foretrukket av en stund mens nybegynnere anbefales å begynne å lære prosedyren med 100 prosent bomull med forhøyet trådtall. Før du maler på krympbart stoff som bomull eller muslin, sug det i varmt vann og tørk for å redusere muligheten for krymping. Hold en prøvebok av forskjellige klutprøver og lakk dem. Dette vil hjelpe deg med å huske effekten av maling på hver type klut.

Malinger

En rekke vannbaserte, ikke-giftige malinger er tilgjengelige for bruk på stoff. Maling er tilgjengelig fra gjennomsiktig til ugjennomsiktig, metallisk til perleffekt, akryl til spesielle formuleringer for bruk på tekstiler. Selv om spesifikke tekstilmaling er det enkleste for tekstilmaling, legger du til noen dråper tekstilmedium eller vann for å tynne det slik at det tørker på stoffet jevnt uten herding.

Verktøy

Kjøp børster av alle mulige størrelser, fordi du trenger dem. Tykke eller flate børster til større områder, mellomstore børster for generell maling og fine for å røre opp grenser og grenser er nyttige. Andre nødvendigheter er skumbørster for jevn maling, separate vannbeholdere for rensing av pensler dyppet i forskjellige farger, et forkle for å forhindre flekker på klærne, en palett for å blande farger og få den skyggen du ønsker, og en plastdeksel for å beskytte din maleri fra smuss mens det blir tørt. Du kan også holde en vannspray for å for-våte stoffet og en hårføner for å tørke arbeidet ditt.

Prosess

Bruk en vannsprayflaske, våt stoffet før du påfører maling for rask spredning av fargen . Etter å male stoffet med en pensel eller svamp, dryss kosher salt og bruk en hårføner for å tørke malingen. Eller dekk det med plast for å glatte ut rynker og hold det uforstyrret i flere dager for å la det tørke opp på naturlig måte når du fjerner saltet og stryker stoffet.

Tips

Vann, en tynnere, kan fungere som en lightener for enhver nyanse. For dypere nyanser velg en hurtig tørking prosess. Som blødning kan støttes med fuktet stoff og reduseres av tørre områder, bruk skjønn basert på stoffet og det endelige utseendet du vil ha. Stryk aldri det malede stoffet ditt når det er fuktig. Maling på stoff kan være en enkel måte å dekorere egne klær eller møbeltrekk på. Dette gir ikke bare individualitet til ditt private rom og antrekk, men gir også en effektiv kanal for å uttrykke kreativiteten din. Med noen forsyninger og tid til å eksperimentere kan du enkelt bli dyktig på stoffmaleri.