Liste over naturressurser i Florida

  Navngi Floridas naturressurser kommer lett for alle som er kjent med Everglades National Park. Statens tropiske miljø trekker tusenvis av turister hvert år. Som definert i Random House Dictionary, refererer en 'naturlig ressurs' til 'det naturlige riket i et land, som består av land, skog, mineralforekomster, vann, etc.' I følge denne definisjonen er Florida et av landets rikeste stater. Sunshine-staten har våtmarker, sitrusavlinger, skoger og mangel på ferskvann som synes å påvirke alt.

Våtområder

Definert av US Environmental Beskyttelsesbyrå som 'lander hvor metning med vann er den dominerende faktoren,' våtmarker forblir høy prioritet for staten Florida og den føderale regjeringen. På en gang dekket våtmarker omtrent to tredjedeler av Florida. Everglades, en av verdens s største våtmarker, tidligere spredt 60 miles bred. Våtmarker opplever naturlig årlige flom og tørke. I slutten av 1940-tallet opprettet Army Corps of Engineers et system på 1600 kanaler for å forhindre oversvømmelser. Å endre våtmarket, på denne måten, påvirket økosystemet negativt. I dag sprer Everglades bare 30 miles. En 50-årig innsats er i gang for å gjenopprette Everglades gjennom den samlede innsats fra forskere, biologer, vannforvaltningspersonell, Florida State Park-tjenestemenn og føderale byråer.

Skog

Sitter på en Florida-strand, kan du ikke Tenk på skogene som en av statens naturressurser, men Florida skoger dekker nesten halvparten av staten, med mer enn 1 million hektar beskyttet i 35 Florida State Forests. Som en naturlig ressurs forblir Florida skoger avgjørende for ren luft, dyreliv habitater og treproduksjon. Staten har det bredeste utvalget av trær i det kontinentale USA, noe som gjør skogens bevaring enda viktigere. Trær som finnes i Florida inkluderer furu, lønn, hickory, eik, aske, magnolia, tyggegummi, basswood og johannesbrød som så vel som mange tropiske varianter. Wildfires og insekter er den største trusselen mot statens trær. Florida divisjonen for skogbruk fremmer aggressivt våpenutdanning og forebyggende tiltak på grunn av den farlige kombinasjonen av sugende temperaturer og svindrende ferskvann.

Landbruk

Oppdrett forblir en stift for Floridas økonomi. Appelsiner, sukker og biff forblir staten s topp landbruksprodukter. I regnskapsåret 2007-2008 inspiserte Floridas divisjon for frukt og grønnsaker mer enn 9 millioner tonn frukt og grønnsaker, verdsatt til over 2 milliarder dollar, ifølge Florida Department of Agriculture and Consumer Services. Kampene med å opprettholde nok ferskvann for statens 6 millioner innbyggere i tillegg til vannet som trengs for landbruket har gitt en utfordring de siste årene. Løsning av problemet er avgjørende for Floridas økonomi i forhold til mer enn 750.000 Florida jobber som er avhengige av statens landbruksindustri og de over 33 milliarder dollar som er opptjent gjennom eksport av landbruksprodukter (2007 statistikk), ifølge informasjon publisert av University of Florida 's Cooperative Extension Service, Institutt for mat og landbruksvitenskap.