Hvordan velge det beste merket av oljemaling

 

1.

Bestem hva dine mål og behov er. Hvis du er en profesjonell kunstner, kan du ha maling av høyeste kvalitet til enhver pris. Men hvis du er en hobbyist, må du kanskje balansere kvalitet og pris litt mer nøye.

2.

Kjøp flere merker med maling i samme farge fra en forhandler som Pearl Paint som selger kvalitetskunstforsyninger. Selv om dette kan virke som et dyrt forslag, er det virkelig den eneste måten å finne ut hvilke maling som er best for deg.

3.

Test malingene ved å bruke dem ved siden av forskjellige former med forskjellige børster på rent papir eller lerret. Skriv merkevaren til hver farge ved siden av de forskjellige prøvene på papiret.

4.

Kontroller opaciteten til mørkfarget maling. Mørkfarget maling av dårlig kvalitet vil være lettere å se gjennom når den påføres i et tynt lag, mens høyverdig maling blir mørkere og være mer ugjennomsiktig. En god test på ugjennomtrengelighet er å dekke en lys farge med en mørk farge. Jo mindre av lysfargen du ser, desto bedre er malingen.

5.

Kontroller kvaliteten på transparente farger på samme måte. Lavkvalitets gjennomsiktige malinger har en tendens til å virke svært voksagtige og noen ganger har en pastelllignende kvalitet. Maler av høyere kvalitet vil aldri virke voksagtige eller som om de mangler pigment.

6.

Merk hvilke malinger som er enkleste å bruke med penselen. Selv om dette ikke er den viktigste faktoren for å finne den beste maling, er det absolutt en viktig.

Tips og advarsler

  • Bruk børster og papir eller lerret du vanligvis bruker. Ikke prøv med nye børster eller papir mens du tester malingen.
  • Å velge det beste merket av oljemaling kan virke som en ganske vanskelig oppgave først, men når du forstår hva du skal se etter i oljemaling, blir det mye lettere. Mens personlig mening kan være avgjørende for hvilken merkevare olje du maler du kjøper, er det visse kriterier som skal brukes når man vurderer malekvaliteten. Ofte er beslutningen om å kjøpe et bestemt merke av maling basert på både kunstneriske og budsjettmål og behov.