Sertifisert asbest laboratorieopplæring

 

Asbest

Asbest i en beryktet mineralfiber som brukes i mange amerikanske bygninger før 1970-tallet. Det finnes flere typer asbestfibre, men denne gruppen har generelt vært knyttet til forskjellige typer lungekreft og alvorlig lungeskader. I dag er det organisasjoner og næringer som er viet til testing av asbest i eldre bygninger og på en sikker måte å fjerne den.

Laboratorier

Selv om laboratorieteknikere må trent til å bruke spesifikke maskiner og utføre bestemte tester, må laboratoriene selv sertifiseres for asbest deteksjon. Det er flere klasser av laboratoriesertifisering, blant annet asbest og vannforurensning, blant annet asbest og luftutslipp. Laboratoriet må ha en polarisert lysmikroskopi enhet for å teste for asbestfibre i bulk og fasekontrastmikroskopi for testing av asbest i luften.

Trening

Asbest Hazard Emergency Response Act of 1986 (AHERA) opprettet retningslinjer for obligatorisk føderal trening for alle asbestprofessorer. Det er totalt fem disipliner som krever offisiell asbestutdanning, og de fleste arbeidstakere tar disse kursene gjennom bostedsstaten. Statlige programmer kan avvike fra hverandre i fokus, men i føderal lov skal de undervise i et grunnleggende program for anerkjennelse og sikkerhet for asbest. I tillegg må en oppfriskningskurs tas hvert år av alle asbestprofessorer, men disse kan fullføres online.

Entreprenører

Entreprenører er de som er autorisert til å faktisk gjøre asbestfjerning. De er en av de fem primære fagområdene, og bruker vanligvis asbestarbeidere, en disiplin under dem, for å sikre sikker utskæring og fjerning av farlige materialer fra bygninger. Et hus vil typisk være avhengig av entreprenøren å gjøre det faktiske arbeidet, men ikke testing eller inspeksjon for asbest i seg selv. Dette trinnet skjer før entreprenøren blir involvert.

Konsulenter

Konsulenter er de som kommer til å inspisere asbest og sender prøve til laboratoriet for testing. De dekker de tre andre disipliner: inspektør, ledelsesplanlegger og prosjektdesigner. Disse fagpersonene diagnostiserer asbestproblemer og lager planer for å håndtere asbestfjerning og utskifting av materialer med sikrere, regulerte alternativer. Siden asbest kan være et farlig materiale, spesielt når det sirkuleres i luften, er folk som jobber med testing og fjerning av asbest nøye trent og sertifisert av en rekke offentlige institusjoner. Hvilken type trening asbestarbeidere går gjennom, avhenger stort sett av jobbene deres. Sertifiserte laboratorier må også oppfylle visse krav.