Hvordan markedsføre og selge min kunst

 

1.

Lag visittkort, flyger og brosjyrer. Kortet skal ha ditt navn, nummer, e-postadresse og nettside, og flygerne og brosjyrene bør gå inn i mer detalj om hvilken type kunst du tilbyr og inkludere bilder av kunstverket. Ta med all kontaktinformasjon.

2.

Hold materialet med deg til enhver tid. Legg visittkortene dine på hvert sted dette er tillatt. Mange biblioteker, dagligvarebutikker og andre virksomheter har boards hvor du har lov til å legge inn visittkortet ditt. Gi visittkort til alle du møter som kan ha interesse for arbeidet ditt. For de som synes mer interessert, ta med en brosjyre eller flier.

3.

Bygg et nettsted. Nettstedet bør detaljere din kunst. Vis flere eksempler og detaljerte bilder. Inkluder en handlekurv for folk å kjøpe varer. Gi både e-post og telefon til potensielle kunder å kontakte deg. Legg til en blogg på nettstedet ditt for å skrive innlegg og vise nye kunststykker.

4.

Bli med på internettfora for kunstnere, så vel som de som er interessert i å dekorere hjem. Sørg for at nettsiden din er oppført i profilen din, og legg inn nettsiden din så ofte som mulig uten spam. Legg inn kommentarer på blogger ved å bruke webadressen din. Selv om bloggen ikke er tilknyttet, vil din webadresse bli hentet opp og regnet som en tilbakekobling, noe som vil øke nettstedet ditt, slik at du trykker nettstedet ditt høyere opp i søkemotoren. Til slutt kan dette føre deg til å ha flere treff av besøkende som søker etter din type kunst. Flere besøkende fører til mer salg.

5.

Besøk kunstbutikker for å spørre om retningslinjene for å selge din kunst i butikken. Mange kunstbutikker skriver kontrakter med kunstnere for å selge kunst på oppdrag.

6.

Se dine lokale papirer for informasjon om kunstutstillinger. Lei bås når det er mulig å vise og selge din kunst. Gi rikelig visittkort, brosjyrer og flyger for folk å plukke opp.

7.

Besøk artworksvenue.com eller art.com. Dette er nettsteder der du kan liste din kunst til salgs. Se informasjonen på nettstedene og oppfør kunsten der.

Å ha talent for å skape kunstverk er det første skrittet til å bli kunstner. Jo vanskeligere oppgave er å få navnet ditt og kunsten ut i det offentlige hvor folk kan finne deg, se kunstverkene dine og kjøp fra deg. Å fremme og selge kunsten er to oppgaver som går hånd i hånd.