Skrive- og redigeringsverktøy

  Writer Gene Fowler sa en gang at alt du måtte gjøre for å skrive var å stirre på et stykke papir til bloddråper dukket opp på pannen din. Mens vanlige frustrasjoner som forfatterens blokk og mangel på kreativitet eksisterer, finnes det flere skrive- og redigeringsverktøy for å hjelpe prosessen med å skrive og lette stress.

Strunk and White s Elements of Style

Strunk og White 's' The Elements of Style 'har vært en endelig referanse for skrivebransjen i over 50 år. Med et klart og noen ganger humoristisk språk gir det enkle grammatiske regler i et lite, kort volum. Det er et uvurderlig verktøy for lære grammatikkens regler og kan brukes som referanse under redigeringsprosessen. 'The Elements of Style' kan hjelpe deg med å lage setninger som flyter bedre, unngå vanlige grammatiske feil og skape mer profesjonelle skriftstykker. 'Elements of Style' kan enten bli funnet gratis online eller kjøpt på utskrifter fra de fleste bokhandler.

Google Dokumenter

Google Dokumenter er et gratis tekstbehandlingsprogram fra Google som lar brukere lage dokumenter, presentasjoner og regneark . Google Dokumenter leveres med en stavekontroll og en enkel verktøylinje for å endre skrifter og stil. Google Dokumenter brukes online, så det kan nås fra hvilken som helst datamaskin med en Internett-tilkobling, og fungerer også som et alternativ til å bruke en hoppestasjon eller CD for å overføre filer mellom datamaskiner. Samarbeidsfunksjonen tillater flere brukere å jobbe samtidig med et prosjekt og gi tilbakemelding. En Gmail-konto kreves for å skaffe en Google Docs-konto.

JDarkRoom

JDarkRoom er en enkel, uten frills teksttekstredigerer uten verktøylinje eller stavekontroll. Det tar opp hele skjermen på datamaskinen, og eliminerer dermed distraksjoner som Internett eller andre programmer. På denne måten hjelper JDarkRoom forfattere fokus på oppgaven ved hånden og øker sin samlede produktivitet. JDarkRoom kan lastes ned gratis fra Code Alchemist 's nettside, og kommer i Windows, Mac og Linux versjoner. Java 1.4 må installeres på datamaskinen din for JDarkRoom å kjøre.

Skriv eller dø

Skriv eller dø av Dr. Wicked oppfordrer forfattere til å skrive ved å administrere en serie påminnelser og straffer. Etter å ha fått tilgang til Write eller Die-programmet online, må forfattere fortsette å skrive inn i programmet, eller det vil begynne å utstede advarsler. I Gentle Mode vil en påminnelsesboks pop Opp i normal modus, vil irriterende musikk begynne å spille. I Kamikaze Mode vil ordene slette seg. Disse enhetene holder forfattere fokusert på å skrive og ikke stopper for å utføre andre oppgaver. Skriv eller dø kan nås på Write or Die-nettsiden og er tilgjengelig gratis i en online-versjon, selv om desktopversjonen må kjøpes for en liten avgift.