Slik selger du din kunst i en lavkonjunktur - første del

 

1.

Forstå at kunstsamlere fortsetter å kjøpe kunstverk selv i sakte tider. Kunstsamlingen er en lidenskap som ikke slutter. Dedikerte samlere har fortsatt midler og et ønske om å skaffe seg kunst og håndverk. Kunstnerens lidenskap er å skape kunst. Samleren er på utkikk etter kunst, kunstneren ser etter en responsiv samleren.

Nøkkelen til å selge bildene dine er å finne de samlerne som vil elske arbeidet ditt og hvem har råd til det. Kunstneren som bruker en fokusert og effektiv prosess, vil Du finner snart denne villige samleren. Når du har funnet, er målet ditt å få din kunst foran din potensielle samler og begynne en samtale. Deretter kan dere to veve den magiske spell som bekrefter din dyktighet, bekrefter kollektørens visjon og Til slutt forsegler avtalen. Så hvordan går du på å finne disse menneskene av smak og rikdom?

3.

Fokuser oppmerksomheten og ta den enkleste handlingen som får resultater. Det er fornuftig å se etter hvor pengene er først. Det er nesten syv millioner millionærer i USA. Omtrent 750 000 av dem kjøper kunst regelmessig. De bor overalt, men du finner de fleste av dem nær de store bysentrene, Los Angeles, Chicago, Phoenix, San Diego, Houston, New York, San Francisco, Palm Beach og Boston. De pleier å være eldre mennesker og pensjonert. De bor i gamle, etablerte nabolag med folk som seg selv, de er involvert i samfunns- og kunstaktiviteter. Alle har postkasser og de fleste bruker Internett slik at du kan nå dem. Hvordan finner du dine egne velstående lånere?

4.

Se deg rundt, noen av dem bor i nærheten. Ta deg ut kartet og kompasset og tegne en 200 kilometer sirkel rundt studioet ditt, om en dagstur ut og tilbake. Se på dette sirkel først. Pinke nabolagene der de rike bor, og sorter deretter ut kunstsamlere fra de bare velstående. Start med å bygge en profil av den ideelle patronen du søker etter basert på hva du vet om dine nåværende samlere.

< p> 5.

Gå på jakt etter dine ideelle lånere. Bruk hver kilde du finner for å identifisere potensialet kunst kjøpere. Forskningsmedieartikler, medlemskap i kunstorganisasjoner, viser, donorpartier, henvisninger, sladder. Når du oppdager mulige navn, bygg profiler med kontaktinformasjon. Deretter begynner du å bygge ditt markedsføringsprogram.

6.

Det neste trinnet, og min neste artikkel, forteller deg hvordan du skal forstå behovene til dine ideelle lånere og opprette meldingene de trenger for å høre. Senere vil jeg dekke opprette en samtale med dem og hvordan å bygge relasjoner og salg ved hjelp av nettsteder, markedsføring, publisitet og arrangementer.

Slik selger du din kunst i en lavkonjunktur - Del 1 viser kunstnere og håndverkere hvordan man finner nøkkelsamlere som liker og har råd til sitt arbeid